Blogs

Nieuw: Bobo Choses

Het is altijd weer een fijn moment: de lancering van de nieuwe Bobo Choses collectie. Dit keer duikt Bobo Choses in de wereld van poëzie met de lente/zomer collectie ‘I’m a poet’. Dat betekent heerlijke printjes in -tot de verbeelding – sprekende kleuren. Smullen!

Aardbeien en ballonnen

In de nieuwe collectie komen lekker veel verschillende printjes voor. Want ‘I’m a poet’ kun je op allerlei manieren interpreteren. Eigenlijk wil Bobo Choses de creativiteit, verwondering en spontaniteit van kinderen benadrukken. Zij hebben een poëtische kijk op de wereld en de natuur, wat Bobo Choses vertaalt in illustraties van aardbeien, lieveheersbeestjes, bloemen en mooie landschappen.

Zoals altijd volgt Bobo Choses geen kleurtrend. Dus de collectie is weer een verzameling van allerlei tinten. Van knalrood tot paars, groen, geel en kobaltblauw. Je kunt dus alle kanten op!

Bobo Choses en duurzaamheid

Dat Bobo Choses super duurzaam bezig is, wist je waarschijnlijk al. Bobo blijft stappen maken als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen. Vooral natuur- en milieu-issues zijn een belangrijke kernwaarde. Inmiddels is 94% van de collectie lokaal geproduceerd (Spanje en Portugal). Meer dan 80% van het gebruikte katoen is biologisch. Bobo Choses heeft zelfs een eigen katoen – keurmerk: BCI (Better Cotton Initiative). Daarnaast steunt Bobo tal van organisaties in de strijd voor dierenwelzijn en een schoner milieu.

Mixen en matchen

Doordat Bobo Choses zoveel kleurtjes gebruikt, is het een perfect merk om te mixen met andere merken. Maar degenen die durven matchen gewoon een hele outfit van Bobo. Houd je het liever wat rustiger, combineer dan een mooie basic van Mingo, Gray Label of MarMar Copenhagen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *