Blogs

10 + 1 jaar Kids Department!

Omdat we vorig jaar ons 10-jarig jubileum niet konden vieren door Corona, grijpen we dit jaar graag onze kans toch een feestje te bouwen. 10 + 1 jaar Kids Department dus!
Natuurlijk is iedereen van harte uitgenodigd dit met ons mee te vieren. Wat we precies gaan doen lees je in deze blog. 

Tijd voor een feestje!

Als we onze verjaardag vieren, dan doen we het goed. Daarom kun je je gedurende de hele maand november verheugen op allerlei acties. Dit gaat er onder andere voorbijkomen:

  • Het inmiddels beroemde styling event op 5 november. (Op het moment van het verschijnen van deze blog is de inschrijving helaas al gesloten).
  • (Online) winacties waarbij je hele sets kunt winnen van o.a. Bobo Choses, Mini Rodini, Sproet & Sprout, Mingo en House of Jamie. En dit is nog maar een topje van de ijsberg 😉
  • Bij winkelaankopen boven de 75 euro in de winkel win je gegarandeerd een leuke prijs.
  • Heel veel gratis goodies van verschillende merken.
  • Gratis Kids Department shoppers bij alle winkelaankopen boven de 50 euro (op = op).
  • Een gezellige jubileumkrant.

Genoeg reden om in november langs te komen toch? Wil je geen actie missen? Volg ons dan op Instagram of abonneer je op de nieuwsbrief.

Actie no 1: Bobo Choses

Als opwarmer beginnen we op 1, 2 en 3 november met de Bobo Choses days. Drie dagen waarbij volop inspiratie langskomt van dit eigenzinnige merk. We geven je een inkijkje ‘behind the scenes’ en als kers op de taart kun je een hele Bobo Choses set winnen (boven- en onderstuk)!

Bobo Choses Days

Hoe het begon

11 jaar geleden begonnen we met onze webshop, in 2015 kwam daar de winkel in Wateringen bij. Groei betekent ook een aanzienlijke professionaliseringsslag. Inmiddels zijn we naar een ander pand verhuisd en is het personeelsbestand flink gegroeid. Zelfs na 2 lockdowns. Deze onzekere periodes hebben ons geleerd creatief en probleemoplossend te denken. Dat was niet altijd makkelijk, maar met het topteam dat we inmiddels hebben, gaan we de toekomst vol vertrouwen tegemoet. Op naar de volgende 11!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *