Blogs,  Cool stuff inspiration

Have yourself a merry little Christmas

Holidays are coming! Het was ook voor ons weer een bizar jaar met onzekere omstandigheden (om er een paar te noemen: lockdown of niet, komen de nieuwe collecties op tijd, online inkopen in plaats van ‘live’ items voelen en zien). Maar we zijn er goed doorheen gekomen. Onze nieuwe winkel is alweer een jaar open en het team is verder uitgebreid! Tijdens de feestdagen kunnen we in ieder geval terugblikken op een geslaagd 2021!

Lekker veel inspiratie

Maar eerst gaan we kerst voorbereiden. Om je te helpen met de perfecte kerstoutfit en kerstkadootjes, hebben we deze blog voor je gemaakt. Bestel op tijd, of kom langs in de winkel, zodat je zeker weet dat je alles op tijd in huis hebt!

P.S. Op 19 december hebben we een extra koopzondag, dus kom gezellig langs! We zijn er van 12 tot 17 uur.

Cozy Christmas

Ook al zijn de Corona maatregelen iets soepeler dan vorig jaar, kerst zal in het teken staan van een kleinschaligheid, lekker cocoonen dus! Maar dat betekent niet dat je niet hoeft uit te pakken met kerst. Een mooie outfit kan altijd! Wij hebben een aantal sets gemaakt die zowel feestelijk als lekker comfortabel zijn.

Nog een aantal feesttips:
Klik hier voor de leukste rokjes en jurken.
Wil je je outfit afmaken met een sneaker in kerstkleur? Kijk dan eens bij Vans.
Zoek je een overhemd, kijk dan bij MarMar Copenhagen, Maed for Mini, Ammehoela of Sproet & Sprout.

Vergeet de accessoires niet

Een feestoutfit is natuurlijk niet compleet zonder een feestelijk strikje, tasje en glittertje. Op de site vind je genoeg glitter maillots en sokken van MP Denmark in allerlei kleuren. Voor de meiden zijn er volop haaraccessoires en tasjes van Mimi & Lula.

Voor onder de boom

In onze shop vind je genoeg kadootjes voor onder de kerstboom: van boeken en kleurplaten tot de leukste knuffels en speelgoed. Vergeet trouwens jezelf niet: van het merk Curiositeas zijn er heel veel kerstige theetjes, badzout en zelfs roomspray met dennengeur. In de winkel hebben we ook nog eens geweldige kaarsen. Heb je interesse, stuur gerust een berichtje!

P.S. In ons lookbook vind je nog veel meer kado-inspiratie

Thank you!

Het succes van Kids Department is natuurlijk te danken aan al onze fijne klanten! Jullie enthousiasme geeft zoveel energie. Bedankt daarvoor. Wij gaan er volgend jaar weer volop tegenaan om de winkel en de webshop nog mooier en completer te maken dan dat hij al was!

Wij wensen je mooie kerstdagen en een hoopvol 2022!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *