Blogs

Bijna kerst!

Sint is het land weer uit, dus het wordt hoog tijd de kerstboom op te tuigen en je huis gezellig te versieren. Bij kerst hoort natuurlijk een feestelijke outfit en mooi ingepakte kado’s. Laat Kids Department daar nou nét de juiste winkel voor zijn!

Piekfijne kerstoutfit

Kun jij je al verheugen op het kerstdiner of -ontbijt op school? Daar hoort natuurlijk een party-outfit bij! Omdat wij het belangrijk vinden dat kleding langer gedragen wordt dan slechts een paar (feest)dagen, zul je bij ons vaak setjes vinden die naderhand ook makkelijk door te dragen zijn. Door ze net iets anders te stylen creëer je vaak een hele nieuwe outfit. We laten je wat mogelijkheden zien.

Kerstkleding jongens
Links: Broek Mini Rodini – Overhemd Nixnut – Gilet Alwero
Rechts: Broek Mini Rodini – Hoodie Mingo – Longsleeve Mini Rodini

Tip: in ons lookbook vind je ook heel veel feestelijke inspiratie.

Kerstkleding meisjes
Links: Blouse Emile et Ida – Rok Sproet & Sprout – Maillot MP Denmark – Speldjes Mimi & Lula
Rechts: Blouse Emile et Ida – Broek Blossom Kids – Vest Mini Rodini

Let op de details

Je maakt je kerstlook natuurlijk af met een mooie accessoire. Een glittermaillot geeft nét dat extra feestelijke tintje. Of ga voor een mooie speld of ketting. Neem voor een maillot een kijkje bij MP Denmark en voor (haar) accessoires bij Mimi & Lula. Die hebben trouwens ook superleuke christmascrackers en boomhangers gevuld met allerlei accessoires. Ook de kettingen van ByMelo en Popcutie met een kerstig thema zijn superleuk als extraatje.

Accessorres en beenmode
Accessoires van Mimi & Lula en Beenmode van MP Denmark

Voor onder de boom

Kerstmis is het seizoen van geven. Daar horen natuurlijk ook kadootjes bij. In onze winkel hebben we genoeg kleine (en wat grotere) kerstkadootjes. Houdt jouw kleine van kleuren, ga dan voor de toffe kleurplaten en stiften van Omy. Ze zijn er in allerlei varianten, ook met een kerstthema. Voor de kleintjes hebben we leuke zoek- en voelboekjes en voorleesboekjes met kerstverhalen.

Kerstkado's
Boeken van HarlekijnThe Gift Label – Bekers Petit Monkey – Kleurplaten OMY – Houten Speelgoed Liewood

Wil je gaan voor een praktisch en wat duurzamer kado? Denk dan aan een lekkere warme muts en sjaal, pantoffels of babyslofjes. Ook eetsetjes en glitterbekers zijn superleuk om te geven. Of ga voor duurzaam met het houten speelgoed van Liewood.

Om jezelf of een ander lekker te verwennen, zijn er de bad- en douche artikelen van The Gift Label. Of de winterthee en cakemix van The Cabinet of Curiositeas. Die zijn er in allerlei varianten, dus voor ieder wat wils!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *