kleur
Blogs

Add a little color

De dagen worden korten en de eerste herfststormen zijn weer over het land geraasd. Dan heb je gewoon meer zin in gezelligheid en warmte. Weet je hoe je het beste een ‘ winterdip’ tegen gaat? Door je kleurrijk te kleden! Echt waar en wetenschappelijk bewezen: ‘add a little color’ aan je kledingkast en je humeur klaart op. Gelukkig zijn veel wintercollecties lekker kleurrijk. In deze blog geven we je meer inspiratie!

Viva Magenta

Als je onze eerdere trendblogs hebt gelezen, dan weet je vast al dat Magenta de kleur van het jaar 2023 is. Magenta is een roodtint-mix van een cyclaam met een beetje framboos. Het is vooral een krachtige kleur, die optimisme, uitbundigheid en vreugde uitstraalt. Als je het over ‘add a little color’ in je garderobe hebt, mag magenta natuurlijk niet ontbreken! Vooral House of Jamie, Ammehoela en Mini Rodini zijn lekker met deze sprankelende kleur aan de slag gegaan.

Links: Blouse Ammehoela – Legging House of Jamie – Vest Piupiuchick – Sneakers Veja / Rechts: Jas Tinycottons – Sweater Sproet & Sprout -Broek Jenest – Sneakers Veja – Muts Sproet & Sprout

How about neon?

Het is vast een voorproefje op het komende zomerseizoen, maar deze winter zien we al aardig wat neonkleuren voorbij komen. Meestal als accenten in accessoires zoals de tassen van Susan Bijl en de accessoires van Mimi & Lula, maar ook in sweaters en joggers (o.a. van American Vintage en Ammehoela). En serieus; hoe goed past neon in het ‘add a little color’ thema? Bereid je in ieder geval maar vast voor op de zomer!

Links: Sweater American Vintage – Jogger My Little Cozmo – Bodywarmer American Vintage – Sneakers Veja – Rechts: Sweater Piupiuchick – Legging Soft Gallery – Jas Gosoaky – Sneakers Veja – Muts American Vintage

Mixing the colors

Vaak ben je óf een kleuren type, óf een liefhebber van rustige kleuren. Maar je kunt beide stijlen ook prima met elkaar mixen combineren. Wist je dat mauve (een paarstint) mooi matcht met roze of bordeauxrood? Of armygroen met knaloranje of kobalt? Nog eentje: bruintinten met geel of paars. Echt mooi!

We laten het je hieronder zien!

Links: Top Buho – Gilet MarMar Copenhagen – Broek Jenest – Sneakers Veja / Rechts: Vest Sproet & Sprout – Broek House of Jamie – Shirt American Vintage – Sneakers Veja

Houd je meer van rustige tinten? Dan kunnen we natuurlijk ook andere setjes voor je maken. Stuur gewoon een appje en we gaan aan de slag. Volg je ons op Instagram? Dan vind je daar onder de ‘highlights’ nog meer setjes.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *