Blogs

Vier de zomer met Piupiuchick

Piupiuchick is inmiddels één van de meest populaire merken in onze shop. En voor deze nieuwe zomercollectie ’the summer gang’, moet je beslist even gaan zitten. Want hier zien we Piupiuchick weer op zijn best! Veel kleur, toffe printjes en nog toffere items. We laten het je zien.

The summer gang

De zomercollectie heeft de titel ‘The summer gang’ meegekregen. Niet voor niets, want Piupiuchick staat voor lol en gezelligheid met vrienden en familie. Dat levert dus een brede collectie op met voor elk wat wils. De kleuren zijn lekker ‘crispy’, van zuurstokroze tot zacht groen. En de printjes? Natuurlijk zijn de bekende regenbogen terug, dit keer afgewisseld met hartjes, bloemen en ijsjes. Vrijwel de hele collectie is unisex, wat betekent dat zowel jongens als meiden deze te gekke items makkelijk kunnen dragen.

Fantastisch voor meiden

De jeans zijn gebleven, zowel in jongens als meisjesmodel en nu ook in zwart. Voor de meiden zijn er toffe dungarees, met lange én korte pijpen. En natuurlijk ook weer lekker zomerse rokjes. De must have is beslist de croptop, die je in twee uitvoeringen in onze shop vindt. Tanktop eronder (van Piu zelf, Mingo of Gray Label) en je bent klaar!

Piupiuchick voor the boys

Ook voor jongens is er genoeg leuks te vinden in de collectie. Lekkere sweaters in frisse kleuren (die overigens ook goed voor meiden kunnen). De jeans zijn er in blauw en zwart en zijn een beetje baggy. Zo’n broekje zou iedereen als basisitem in zijn kast moeten hebben. En de t-shirts? We love them!

De pasvorm van Piupiuchick

De meeste vragen krijgen wij altijd over de maatvoeringen. Daarover kunnen we duidelijk zijn: De broeken vallen wat ruimer, neem ze vooral in de maat die je kindje nu draagt. Upsizen is af te raden. De sweaters hebben een boxy fit: Ze vallen breed en kort. Houd je van oversized, neem dan een maat groter dan de draagmaat. De dungarees en rokjes vallen op maat, met als opmerking dat vooral de jeansrokjes kort zijn.

Heb je nog vragen over de maatvoering, dan kun je ons altijd even contacten.

Portugese duurzaamheid

Piupiuchick is een echt familiebedrijf. Het hoofdkantoor staat in Porto en alle producenten zitten in dezelfde regio. Kleinschalig en lokaal dus. Daar heeft het merk bewust voor gekozen. Door de korte lijnen kan de kwaliteit gegarandeerd worden en is iedereen die voor Piupiuchick werkt super gemotiveerd. Alle grondstoffen van Piupiuchick zijn OEKO-TEX gecertificeerd.

Piupiuchick in de sale

Omdat Piupiuchick mega-populair is, zul je vaak weinig sale items vinden. Wil je kijken welke sale gelukjes er nog zijn, klik dan hier.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *