mooi weer musthaves
Blogs

Mooi weer musthaves

Het is binnenkort meivakantie. Misschien plan je gezellige dagjes uit, of ja je lekker op reis. Wat het ook wordt, we hopen natuurlijk op lekker weer. Zorg in ieder geval dat je goed voorbereid bent als het zonnetje zich laat zien. Sandalen, swimwear en een goede zonnebril zijn echte ‘mooi weer musthaves’ om je kleine tegen de zon te beschermen.

Swimwear

Een fijn badpak, zwembroek of bikini zijn absolute mooi weer musthaves. Het liefst met een beschermingsfactor erin, zodat zonnebrand smeren bijna niet meer hoeft. Het beste beschermende swimwear is van Beach and Bandits. De collectie bestaat uit vrolijk gekleurde shirts, pakken en broekjes, waarvan de bescherming overeenkomt met factor UPF 50.

Verschillende merken zoals Tinycottons en Mini Rodini hebben ook swimwear in de collectie. Speciaal voor jongens zijn er de zwemshorts van Hello Hossy. Leuk met de bijpassende caps.

beach bandits
Swimsuit Beach & Bandits – Short Charlie Petite – Cap Hello Hossy – Bril Grech & Co – Slipper Freedom Moses

Sunglasses

Goede bescherming van de ogen is heel belangrijk. Daarom is een zonnebril een échte mooi weer musthave. In onze winkel en webshop vind je twee verschillende merken. Zowel de kleurrijke brillen van Izipizi als die van Grech & Co zijn van gepolariseerd glas, hebben een hoge beschermingsfactor en zijn flexibel. Izipizi heeft 4 verschillende maten brillen. Vooral op jongere leeftijd is het belangrijk dat de bril de ogen zoveel mogelijk afsluit. Vandaar dat Izipizi een baby, kids (9 t/m 36 maanden) en kids+ model heeft (3-5 jaar). De brillen van Grech & Co zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 tot en met 8 jaar.

swimwear
Swimshort Hello Hossy – Brillen Grech & Co – Cap Hello Hossy – Slippers Freedom Moses

(Salt water) Sandals

Mooi weer betekent ook blote voeten. Het moment dat je zonder sokken in je sandalen of slippers kunt lopen is altijd zo fijn! Wil je een stevige sandaal, die ook nog eens bestand is tegen water, ga dan voor de Salt Water Sandal. Ze hebben een goede pasvorm en zijn oersterk. Let wel op wel model en welke maat je kiest, want het is belangrijk dat ze goed zitten. Tips en adviezen vind je onderaan de productpagina.
Naast de Salt Waters zijn de Freedom Moses slippers enorm populair. Deze vegan slippers zitten (en ruiken) heel lekker. Jammergenoeg zijn ze niet geschikt voor smalle voeten. Dan kun je beter kiezen voor de leren slippers of sandalen van Red Rag, welke zich makkelijk naar de voet vormen.

kinderkleding shirt
Shirt en short American Vintage – Cap Hello Hossy – Bril Grech & Co – Slippers Freedom Moses – Thermosfles Hello Hossy

Meer inspiratie nodig?

Op onze website en Instagrampagina kun je terecht voor allerlei inspiratie en setjes. Ook in ons lookbook plaatsen we regelmatig nieuwe flatlays met de leukste items.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *