fietsen korting
Acties,  Blogs

Alleen met Pasen: alle fietsen 15% korting

Krijg jij met Pasen ook altijd zo’n lekker voorjaarsgevoel? Ook al werkt het weer deze Paasdagen niet heel erg mee, wij hebben een leuke actie voor je waarvan je beslist lentekriebels krijgt. We geven namelijk 15% korting op alle fietsen in onze shop: de Wishbone bikes en -accessoires en Foxriders. Gebruik hiervoor de code pasen2018.

We wish a … wishbone!

Nog steeds zijn de Wishbone bikes razend populair. Wij hebben drie verschillende fietsen in ons assortiment. De 3 in 1 bikes zijn er in de original versie (hout) en de recycled versie (zwart).  Allemaal uitgevoerd met luchtbanden, zodat je er ook makkelijk mee in het bos of op het strand kunt fietsen. Als je kindje te groot wordt voor de fiets met 3 wielen, bouw je ‘m zo om tot 2-wieler. Deze is ook weer in verschillende hoogtes verstelbaar. Daarom is de Wishbone Bike geschikt voor kids van 1 tot en met 5 jaar. Nieuw is de Cruiser, een tweewieler waarmee je kindje vanaf twee jaar kan ‘lopen’. Verder zijn er toffe accessoires om je fiets mee te ‘pimpen’. Deze gaan ook mee in de actie!

Kekke driewieler

Het eerste model van deze klassieke driewieler is ontworpen in 1957. En in de loop der jaren is de Foxrider uitgegroeid tot een echte design fiets geschikt voor kinderen van 2,5 tot 5 jaar. De driewieler heeft een stalen frame en een houten zitting en is verkrijgbaar in verschillende toffe kleuren. De foxrider is zo stevig, dat hij verschillende generaties meekan. Er zit standaard een jaar garantie op de fiets.

Gratis verzending en levering

Om alle bestellingen goed te kunnen afhandelen, houden we een levertijd van twee weken aan. De korting is helaas niet geldig op reeds eerder geplaatste bestellingen. Verzendkosten zijn gratis.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *