Blogs,  Cool stuff inspiration,  Trends

Trendkleur: Lila

You either love it or hate it: Lila. Maar we kunnen er dit voorjaar echt niet meer omheen: lila is een trend. Ook wij hebben soms wat moeite met het te combineren, maar heb je eenmaal de juiste match gevonden, dan geeft lila net weer een nieuwe opfrisser aan je garderobe. In deze blog zetten we de leukste lila items mét combinatietips voor je op een rijtje.

LILA

Op de foto: rugtas sticky lemon – zwemshort Sproet en Sprout – beker Petit Monkey – shirtje House of Jamie

50 shades of lila

Lila is er in een heleboel verschillende tinten. Van een beetje blauwig tot neigend naar roze. Daarom is het lastig de verschillende tinten met elkaar te combineren. Kies dus altijd voor een contrastkleur. Lila matcht heel goed met (oker)geel, zoals we in de collectie van House of Jamie kunnen zien. Maar met groen kun je ook verrassende combinaties maken. De lavendelkleur van Mingo matcht bijvoorbeeld heel goed met het lichtgroen van Bobo Choses. Of kies voor een combi met legergroen of een bruintint. Dat maakt het geheel wat stoerder. Wil je het wat rustiger houden, dan kan een combinatie met grijs, zwart of wit ook altijd. Kijk maar naar de collectie van Sproet en Sprout.

For boys and girls

Lila is niet alleen superzoet voor meiden, ook jongens kunnen het kleurtje met gemak dragen. Ammehoela heeft bijvoorbeeld toffe shirts en sweaters in de collectie, die beslist unisex zijn. Is lila toch niet echt jouw ding, dan kun je het ook altijd in de accessoires zoeken: sokken, haarbandjes, tassen, bekers of kratjes voor op de kinderkamer.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *