Cool stuff inspiration

10 x de leukste zomerjassen

De lente is nu echt begonnen. Tijd om een lekker zomerjasje aan te schaffen. Maar wat kies je eigenlijk? In onze collectie vind je veel verschillende soorten: waterdicht, winddicht, met capuchon, superstoer en lekker girly. We hebben de leukste 10 voor je op een rijtje gezet.

kinder zomerjassen 1
Zomerjassen in cool blue

Super Sporty

Sportieve ultralichte sportjasjes zijn weer terug. Sommigen met een grote knipoog naar de jaren ’80, zoals die van Soft Gallery. Maar ook Mini Rodini heeft dit voorjaar een te gekke jassencollectie. De aapjesjasjes zijn superlicht en ook nog eens wind- en waterdicht. Hij is er in lichtblauw (zoals afgebeeld) en zalmroze. En wat nog leuker is: er zijn ook bijpassende rugtassen en sjaals.

(met de klok mee)
1. Sportjasje van Soft Gallery
2. Apenjasje Mini Rodini (ook in zalmroze)
3. Bomber met banaan Mini Rodini
4. Denim jasje Mini Rodini
5. Windjacket Soft Gallery

zomerjassen 2

Trotseer wind en regen

In ons koude kikkerlandje is een water- en winddichte zomerjas natuurlijk heel handig. De jassen van Mini Rodini en Tinycottons zijn beslist waterdicht. Mon Petit Loup heeft er ook een aantal in de collectie. Heb je al een regenjas, kies dan voor een stoere bomber zoals die van Repose, Mini Rodini of Mon Petit Loup.

 (met de klok mee)
1. Anorak Carlijn Q
2. Regenjas blauw Tinycottons
3. Regenjas roze Tinycottons
4. Bomber Mon Petit Loup
5. Rode leopard parka van Mini Rodini

 

Bestel makkelijk online bij Kids Department

Ben je overtuigd van je ultieme zomerjas? Bij Kids Department ben je aan het juiste adres! Je kunt online bestellen, maar we zijn ook te vinden in onze fysieke winkel in Wateringen. Mix en match en kom gezellig bij ons langs, of bestel eenvoudig in onze online webshop.

Wij staan bekend om onze service en staan altijd voor je klaar om persoonlijk advies te geven. We verzenden onze pakketjes naar Nederland en België, en wanneer je bestelling een waarde van minimaal € 49,95 heeft word je bestelling zelfs gratis verzonden! Mocht je in de buurt zijn dan kan je je pakketje ook bij onze winkel in Wateringen ophalen.

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *