Blogs

Kado’s voor de decembermaand

Het is weer die tijd van het jaar. Sinterklaas is al in het land, pakjesavond komt er aan en de kerstdagen laten ook niet lang meer op zich wachten. Het inkopen van kado’s kan soms nogal stressvol zijn. Daarom geven we je nu alvast volop inspiratie.

Speciaal voor Sint

Aan schoenkadootjes geen gebrek in onze winkel en webshop. De stuiterballen van Ratatam zijn top, net als de tattoos en drinkbekers van Petit Monkey. Ook leuk zijn de haaraccessoires van Mimi& Lula.

Speciaal voor lekkerbekken verkopen wij sinterklaasthee in 2 varianten en bakmix voor Sinterklaascake. Deze bak je natuurlijk in de siliconen bakvormen van Liewood.
Om samen te lezen zijn er de leuke boekjes van Lantaarn en Harlekijn. En houdt jouw kleine van kleuren? Dan zijn de kleurplaten en stiften van OMY echte toppers!

Schoenkado's

I’m dreaming of a white Christmas…

Als de Sint uit het land is gaan we ons weer voorbereiden op de kerstdagen. Ook daarvoor hebben we genoeg leuke kadootjes in huis. Zo zijn er genoeg boekjes en kleurplaten met een kerstthema. Ook de theetjes, roomsprays (met kersboomgeur!), en badzout van The Cabinet of Curiositeas zijn hartstikke leuk om onder de boom te leggen.

Voor een lichtje in donkere dagen hang je een gezellig kersthart met lampjes op. We hebben ze in het zilver en in zwart. Of wat dacht je van de allermooiste nachtlampjes van Liewood?
Vergeet trouwens de accessoires van Mimi & Lula niet! De adventskalender, christmascracker en kerstboomhanger zijn gevuld met de leukste (haar) accessoires voor meiden.

Kerstkadootjes

Bewust kopen

Ga je voor een groter kado, kies dan wel voor iets duurzaams. Het houten speelgoed van Liewood is voorzien van een FSC keurmerk (voor hout) en oersterk. Ook de poppenaccessoires van Konges Slojd zijn prachtig gemaakt en gaan op zeker heel wat jaartjes mee. Bovendien hebben we de collecties van Liewood nu 20% afgeprijsd. Konges Slojd koop je nu zelfs met 30% korting!

Of ga voor een onverwoestbare knuffel van Picca Loulou en een duurzaam en supersterk rugzakje van Liewood.

Duurzame kanootjes

En je kerstoutfit?

Natuurlijk wil je er met kerst onberispelijk uit zien. Dan kun je bij ons natuurlijk ook terecht voor een toffe kerstoutfit. Ammehoela bracht onlangs een speciale kerstcollectie uit. Ook MarMar Copenhagen heeft altijd mooie feestelijke items. Maak het geheel af met een glittermaillot van MP Denmark of haaraccessoire van Mimi & Lula. In ons online lookbook en op Instagram vind je trouwens nog veel meer kerstoutfits.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *