Blogs,  Trends

Trend: leopard print

Een trend kunnen we het eigenlijk niet meer noemen. De leopard print is inmiddels zo verweven in alle collecties, dat het bijna een basic is. Maar goed, leopard printjes zijn er in zoveel soorten en kleuren, dat hij nooit verveelt. Eigenlijk kunnen we vrijwel geen merk bedenken die helemaal niets met de leopard print doet. En dat vinden wij helemaal niet erg, want leopard blijft ’the bomb’. In deze blog laten zetten we alle leopard printjes voor je op een rijtje.

De traditionele leopard

De bruine leopard print is de meest voorkomende. Je vindt ze in de collecties van Mini Rodini, House of Jamie en Maed for Mini. Allemaal inmiddels basiscollecties, dus never out of stock. Wel heeft elk merk zijn eigen design aan de print gegeven. Uiteindelijk moeten wij concluderen dat die van Mini Rodini het beste bij alles matcht.

luipaard print kinderkleding

De leopard in kleur

De trend voor deze zomer is de rode leopard print. Mini Rodini heeft ‘m in de woven collectie gebruikt en Maed for Mini kwam met de rode legging en gympakje. Yporqué maakte een bruine leopard print, maar gaf er wel rode accenten aan. Ook kwam Maed met een gele leopard print, uitgevoerd in badstof. By Lauren Amsterdam voerde haar toilettasjes en backpacks uit in een petrolkleurige en roze leopard. En Soft Gallery kwam met een hele heftige blauw-met-roze print. Weer eens wat anders toch?

De cremekleurige leopard

Steeds vaker zien we de leopardprint terug in crèmekleur. Wauw Capow heeft er veel van in de collectie. En ook de kousen van Maed for Mini zijn uitgevoerd in wit. En Beach and Bandits komt met swimwear in een hele lichte tint. Zou dit de nieuwe basic worden? Wie weet, maar wat wij wel weten is dat we aankomende winter ook weer lekker kunnen genieten van allemaal nieuwe leopard printjes.

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *