geel: trendkleur
Blogs,  Trends

Geel: trendkleur in 2018

Houd je van geel? Dan zit je deze zomer goed. Want geel is de trendkleur die we in een heleboel collecties terugzien. Heel vaak horen we van mamma’s dat geel ab-so-luut niet bij hun kindje staat. Maar daar zijn we het niet helemaal mee eens. Of het nou okerkleurig is, of lekker fel, er zit altijd wel een geeltintje bij dat wel past!

 

 

 

Welke merken?

Zoals we al eerder vertelden, gaan heel veel merken voor zonnig geel. De warme kleur van Mingo is zo briljant gekozen, dat items met vrijwel alles te combineren zijn. Soft Gallery heeft een fijne lijn met een mosterd-achtig geeltintje neergezet (zie rokje hierboven). Ga je liever voor lekker fel, dan moet je beslist bij Mini Rodini, Bang Bang Copenhagen en Bobo Choses zijn. Een aantal Molo items neigen bijna naar oranje, prachtig! Birkenstock heeft trouwens ook gele slippers in het assortiment, die heel goed passen bij alle collecties.

Ook voor kleintjes

Voor baby’s zijn er ook een groot aantal gele collecties te vinden. One More in the Family gaat voor warm mosterd, net als Imps & Elfs. Molo kiest letterlijk voor zonnebloemen en Carlijn Q gebruikte een pastel voor de poodle collectie.

Nog meer geel

Benieuwd geworden naar al dat geel? Op onze site kun je ook zoeken op kleur. Meer trends lees je in ons digitale magazine.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *