1 item 3 ways
Blogs,  Cool stuff inspiration

Mix and match: 1 item 3 ways

Mixen en matchen is een van onze grootste hobby’s. Wat worden we altijd weer blij als de nieuwe collecties binnen zijn en we weer lekker aan de slag kunnen. Een van de leukste uitdagingen vinden we het stylen van een item op verschillende manieren. Dus dit keer hebben we ons lekker uitgeleefd in deze blog. Een mix and match met als basis het streeprokje van House of Jamie.

mix and match

Drie te gekke looks

Op de afbeelding zie je hoe je van een simpel item drie geweldige outfits kunt maken. De eerste look is lekker girly. Het bomberjack van Mini Rodini en het leeuwenshirtje van Carlijn Q geven net die stoere uitstraling. Natuurlijk style je de set af met een paar uni kniekousen van Collegien.

Met de tweede outfit kun je wel een leuk feestje vieren. De sweater van Maed for Mini is van gebreid katoen dus lekker luchtig. Wij combineerden het rokje met een paar birthday kousen van Bang Bang Copenhagen (die trouwens ook hele toffe birthday shirts heeft) en kekke Chelsea boots van Bergstein.

Bij set nummer 3 hebben we de trendkleur rood gebruikt. Dat steekt lekker af tegen het lichte rokje. De denim bomber van Mini Rodini geeft de rok een urban look. En wat dacht je van het popcorn shirt van Yporque? Er zit een geluidje in, namelijk het poppen van popcorn. Leuk voor in de klas! De knalrode kniekousen van Collegien maken de set helemaal compleet.

Meer mixen en matchen?

Wil je trouwens nog meer van onze mix and match resultaten zien? We gaan er sowieso meer op de blog zetten en elke donderdag publiceren we op Facebook een challenge, waarbij twee van ons met 1 item 2 verschillende setjes maken. En stemmen op je favoriet mag!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *