styling event
Blogs,  Events

Kom naar het Styling Event

Op zaterdag 30 maart organiseren we weer een stylingevent in samenwerking met JustbyManon. Dus wil je alle nieuwe collecties bekijken en kijken wat jouw kindje het beste staat? Kom dan beslist langs.

Stylistes Sonja en Rosanne helpen jou de perfecte outfit te vinden. En vervolgens zet Manon alle kids op de foto (die je achteraf natuurlijk ook krijgt). Een stylingsessie duurt maximaal een half uurtje en is geheel gratis. Is dat even mooi meegenomen! Bovendien krijg je, bij aankoop van een item een leuke goodiebag kado.

styling event

Aanmelden kan via de mail. Geef je naam, telefoonnummer, leeftijd en naam van je kind(jes) door en vermeld of je het liefste in de ochtend of de middag wilt komen. Het event duurt van 10 tot 16 uur. Zien we je op 30 maart?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *