marjolein
Blogs,  Nieuws

Meet the crew: Marjolein

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat er weer een aantal nieuwe gezichten zijn in de winkel. Sinds maart is Marjolein erbij gekomen voor drie dagen in de week. Marjolein is 29 jaar en woont met haar man Robert en twee zoontjes (Aiden van 3,5 en Josh van 7,5 maand) in Poeldijk. Marjolein: “Na 13 jaar bij de Etos te hebben gewerkt was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Hoe leuk is het dat ik nu van mijn hobby, kinderkleding, mijn werk heb kunnen maken!”

marjolein

Je werkt sinds maart bij Kids Department. Hoe ben je hier eigenlijk terecht gekomen?

Mijn interesse in kinderkleding kwam toen Aiden geboren werd. Ik kwam op Instagram het merk Luckyno.7 tegen. Helemaal weg van het ‘I want to eat you up’ shirtje! Ik zag dat Kids Department het verkocht en ben toen gaan kijken. Leuk gesprek met Brenda gehad en dan ben ik al snel om. Leuke kleding en leuke mensen, win win! Ik had toen zelfs al een sollicitatiebrief gestuurd, haha.

Wat is de kledingstijl van je eigen kids?

Ik probeer vaak 1 item eruit te laten springen van een outfit. Een tof/opvallend shirt met een rustige broek/legging bijvoorbeeld. 2 (drukke) printjes door elkaar zal je bij mijn zoontjes niet snel zien, al vind ik vaak bij andere super gaaf staan. Dat ‘durf’ ik nog niet ?.

Waar haal je je inspiratie vandaan om kledingcombinaties te bedenken?

Duidelijk via Instagram :).

Wat vind je een uitdaging om bij Kids Department op te pakken?
Ik wil graag mijn creativiteit verder ontwikkelen. Heb het best in me, maar ik denk dat het alleen maar beter kan worden. En ik heb hier zoveel goede voorbeelden!


Wat is volgens jou een must-have deze zomer?

Ik vind dat iedereen wel een regenboog item in zn kast moet hebben! Zo vind ik het molo broekje met de regenboog op de kont geweldig. Helemaal als Josh straks gaat kruipen.

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *