Little10days
Acties,  Blogs

Little10Days – 10 Daagse!

Voor Little10Days fans hebben we een mooie actie. Vandaag start namelijk de 10 Days – 10 Daagse. Vanaf nu shop je de zomercollectie 2018 van Little10Days met 25% korting (met uitzondering van de Flash collectie). Dus, grijp je kans! De actie loopt tot en met 23 april!Little10days

Veel keuze

De collecties van Little 10 Days zijn altijd perfect op elkaar afgestemd. Items matchen altijd perfect bij elkaar, zodat je een hele outfit kunt samenstellen. De kleuren van deze zomercollectie variëren van aubergine-achtig paars, mooi denim blauw en monochroom zwart wit. Onze favoriet? Beslist de leopard legging omdat ie zo mooi matcht met knalgeel.

Unisex it is!

Het merk is ook sterk in unisex items. Sweaters en de bekende kangaroo pants zijn allemaal geschikt voor zowel meisjes als jongens. Nieuw dit seizoen zijn de ‘anniversary’ shirts. Leuk als je zoon of dochter jarig is! Verder vind je in de collectie de bekende basic shirts die altijd wel ergens bij passen. Enne, wist je trouwens dat je heel goed kunt twinnen met je zoon of dochter? 10 Days heeft namelijk ook een kledinglijn voor volwassenen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *