kidsfashion magazine
Blogs,  Nieuws

Kidsfashion magazine no1

We lanceren het allereerste kidsfashion magazine van Nederland. Een grote wens die wij al lang hadden, maar nu eindelijk is uitgekomen! En dit is ‘m geworden:

 

Numero uno
In dit eerste nummer (ja, ja, we gaan voor meerdere edities) willen we je inspireren met toffe outfits en combinatiemogelijkheden. Ook lees je van alles over nieuwe en bestaande merken. We hebben bijvoorbeeld eigenaresse Barbara van Phil&Phae geïnterviewd. En toffe fotoshoots gedaan met geweldige OOTD’s (Outfit Of the Day). En wat dacht je van het artikel 1 item, 3 ways, waarin een shirt van Mini Rodini de basis vormt?

Trends
Natuurlijk brengen we je op de hoogte van de trends voor deze zomer en hebben we een leuke prijsvraag waarbij je een cadeaubon ter waarde van 75 euro kan winnen. Lees meer hierover op pagina 9 van het magazine.

Suggesties
Heb je overigens suggesties om het magazine te verbeteren of zijn er onderwerpen die jij graag in het magazine zou willen zien? Stuur dan even een

. Wij horen het graag!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *