sale
Acties,  Blogs

De zomersale is gestart!

De zomersale is begonnen. Vanaf nu shop je SS18 collecties met kortingen variërend van 20 – 40%. In de winkel kun je vanaf morgen profiteren van alle aanbiedingen.

zomersale
Voor welk merk ga jij?

Sale kortingen gelden op ALLE zomercollecties van ALLE merken. Wil jij nog iets tofs scoren van Mini Rodini, Hugo Loves Tiki, Bobo Choses, Mingo of Tiny Cottons? Wees er snel bij, want deze merken gaan meestal heel hard. En wat dacht je van 40% korting op Little 10 Days of Lucky No7? Ook de sneakers van Vans en het swimwear (Molo, Mini Rodini) doen mee. Net als de petten, zomerhoedjes en tassen. Hebben!

Zomersale op lifestyle items

Om ruimte te maken voor het nieuwe assortiment, hebben we ook een aantal lifestyle items van A Little Lovely Company, Play and Go en Nobodinoz aan de sale toegevoegd. Gigi Bloks shop je nu met maar liefst 50% korting.

Een paar uitzonderingen

Ook al gaan er heel veel artikelen uit de winkel in de sale, we moeten natuurlijk uitzonderingen maken voor een aantal items. Zoals de nieuwe wintercollecties, basiscollecties (o.a. Mingo, House of Jamie, Collegien, MP Denmark, Mockies), sandalen, waterschoenen en een aantal lifestyle merken.
De korting geldt niet op eerder geplaatste bestellingen. Meer voorwaarden over retourneren, verzendkosten etc. lees je hier.

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *