stella
Blogs,  Nieuws

Meet the crew – Stella

Vandaag in ‘meet the crew’ stellen we je voor aan Stella. Stella werkt sinds eind januari op de zaterdagen en in de vakanties bij Kids Department. Om je kennis met haar te laten maken, stelden we haar 5 vragen. Bezige bij, die Stella!

stella

 1. Je werkt op zaterdag in de winkel. Waar houd je je nog meer mee bezig?
  Ik zit in 4 vwo op de Dalton Den Haag dus ik ga elke dag gewoon naar school. Daarnaast dans ik drie keer per week, ik doe aan hiphop. Ik dans eigenlijk al heel mijn leven en vind het nog steeds mega leuk om te doen! Verder hou ik ervan om met vrienden en vriendinnen af te spreken en ben ook altijd in voor een feestje. Ik heb ook veel oppasadressen en pas bijna elke week wel ergens op.
 2. Wat is er zo leuk aan werken bij Kids Department?
  Vooral alle verschillende stijlen van de kleren vind ik leuk. Je kan met alles zo veel verschillende combi’s maken. De winkel zelf en alle kleding zijn zo mooi dus het werk is daardoor sowieso al leuk vind ik. Ik heb mode en kleding altijd al leuk gevonden ik ben daarom heel blij dat ik nu werk met iets dat ik echt leuk vind.
 3. Omschrijf je eigen kledingstijl eens. Passen de collecties van Kids Department daarbij?
  Dat vind ik echt heel moeilijk, ik heb niet echt 1 stijl denk ik. Ik bind heel veel verschillende dingen leuk. Ik zou wel zeggen eerder stoer dan echt meisjesachtig. Het liefst draag ik een zwarte flared broek en een leuke trui met een leren jack. Maar rokjes vind ik ook mega leuk. De collecties van Kids Department passen in ieder geval wel bij mijn stijl want de helft van de kleding in de winkel zou ik zelf wel willen hebben!
 4. Wat is jouw favoriete outfit uit de winkel?
  Mijn favoriete outfit is denk ik de Mini Rodini jumpsuit met de ezelprint en dan met een zwart t-shirt eronder. Ik vind het zo’n cool pak en het staat zo stoer bij meisjes. Als ik zelf kinderen zou hebben had ik deze zeker weten gekocht hebben. Ik zou hem zelf ook nog aantrekken als hij in mijn maat was!|
 5. Wat zijn je toekomstplannen?
  Ik heb echt nog geen idee wat ik later zou willen doen. Ik wil na de middelbare school wel naar universiteit ander vind ik het zonde van mijn VWO, haha. Het liefst wil ik studeren in Amsterdam omdat ik dat een hele leuke stad vind. Wat ik dan ga studeren weet ik dus nog niet maar gelukkig heb ik nog twee jaar de tijd om daarover na te denken.

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *