Blogs,  Brand talk

Sproet en Sprout weekend

De feestdagen komen er al snel aan. En of we het thuis vieren of buitenshuis, het is altijd leuk je extra feestelijk aan te kleden. Omdat de feestcollectie van Sproet & Sprout fantastisch is, zetten we dit merk in het weekend van 20 en 21 november extra in the spotlights. Benieuwd? Lees vooral verder!

actie sproet

Let’s Party!

Wat kun je allemaal verwachten dit weekend? Natuurlijk heel veel setjes en inspiratie, maar er is meer.

Op Instagram organiseren we op 20 en 21 november een give away samen met Sproet & Sprout waarbij je een toffe kerstoutfit kunt winnen. (De winnaar maken we op 1 december bekend). Dus, check ons insta-account en doe mee! Verder gaan we zaterdag live stylen. Je kunt dan je verzoekje indienen via Instagram en we maken een toffe set met jouw favoriete Sproet & Sprout item.
En verder gaan we ‘1 item, 2 ways’ doen, zodat je kunt zien hoe je een Sproet item op twee manieren kunt dragen. Kortom: volg ons via de socials!

The quirky bunch of misfits

Wist je trouwens dat de herfst/wintercollectie van Sproet & Sprout is geïnspireerd op een boek van Roald Dahl. ‘The fantastic Mr. Fox‘, werd in 2009 verfilmd met de stemmen van onder andere George Clooney en Meryl Streep. De hoofdrol wordt gespeeld door Mr. Fox, die in het verhaal allerlei bijzondere figuren ontmoet. Deze ‘misfits’ zie je ook terug in de collectie. Net als een aantal Engelse klassieke stoffen zoals corduroy, velvet en een ruitprintje.

Duurzaamheid staat voorop

Bij Sproet & Sprout is duurzaamheid erg belangrijk. Alle bio-katoenen items zijn dan ook GOTS (Global Organic Textile Standard) gecertificeerd. Ook maakt Sproet gebruik van low impact verfstoffen voor hun collecties, welke geen schade aan het milieu berokkenen. En wist je trouwens dat Sproet & Sprout ook deelnemer is aan het Trees for All project? Een organisatie die zich inzet voor het terug planten van bomen in Nederland. 

Dat is meteen ook weer een mooie link naar de nieuwe collectie met een verhaal dat zich afspeelt in de natuur en waarin een grote boom een belangrijke rol vervult…

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *