Blogs,  Cool stuff inspiration

Must have: de Tutti Frutti print

Vorig jaar zagen we het al een beetje, maar dit seizoen is de fruitprint helemaal terug. Populair zijn vooral de kersen, appels en bananen, maar ook groentes komen aan bod. Bobo Choses kiest zelfs voor de aardappel in haar ontwerpen. Allemaal om de aandacht op gezonde voeding te richten. En dat is fantastisch, want als iemand van food FUN kan maken, is dat de kinderkleding branche wel!

 

veel fruit bij kids department
We hebben lekker veel fruit in de shop.

An apple a day …

… keeps the doctor away. Zo is het maar net. Appeltjes zitten vol antioxidanten, wat weer een positieve werking heeft op je luchtwegen en je immuunsysteem. En ook belangrijk: eet je appeltje met schil, want daarin zitten de meeste vitamines.
Wie lieten zich allemaal inspireren door de appel dit seizoen? Bobo Choses natuurlijk. En Tinycottons (wel met een snoepappeltje) en Emile et Ida. Bekijk hier alle items met appels >>

Sweet Cherries

Kersen doen het altijd goed. Wauw Capow en Nadadelazos hebben ze omgetoverd tot hartjes, maar ook One Day Parade en Bobo Choses lieten zich inspireren door deze lekkernij. En dat snappen wij wel. Kersen zijn echte zomervruchten en passen als geen ander in de zomercollecties.
Nadeel van kersen is altijd dat ze vervelende vlekken kunnen veroorzaken. Sprenkel er dan wat citroensap op en laat dit intrekken. Ook zou een melkbadje van een uur wonderen doen! Gebruik in ieder geval nooit gewone zeep. Dat maakt de vlek alleen maar groter.
Benieuwd naar alle kersen items? Kijk hier >>

Let’s go bananas

De bananen van Mini Rodini mogen we natuurlijk niet overslaan. Het is natuurlijk ook wel supergrappig fruit om een collectie mee op te bouwen. En dan de kleur… zomerser kan niet toch? Emile et Ida heeft een variant op de banaan gemaakt. En wil je het allemaal nog bananiger, kies dan een lipglossje van Nailmatic. Of een paar knalgele Vans.
Oh ja, en wist je trouwens dat bananen heel goed zijn voor je ogen?
Alles met bananen vind je hier >>

 

Nog meer fruitige dingetjes

Tot nu toe hebben we het alleen over de tutti frutti kinderkleding gehad. Maar we hebben meer fruitigs in de shop. Wat dacht je van:

  1. Bijtringen in aardbei- en appelvorm van Oli and Carol? Superleuk als kraamkado!
  2. De fruitige lipglossjes van Nailmatic. In oh-zo-zoete smaken zoals aardbei, perzik, blueberry en kokosnoot.
  3. Bewaardoosjes voor je fruit voor school of het kinderdagverblijf? Petit Monkey heeft een aantal gezellige in verschillende maatjes. Wel met diertjes erop, maar oke…

 

Bestel online bij Kids Department of kom langs!

Bij Kids Department ben je aan het juiste adres voor de tofste kinderkledingmerken! Je kunt ons vinden in onze fysieke winkel in Wateringen of bestel eenvoudig in onze online webshop.
Wij staan bekend om onze service en staan altijd voor je klaar om persoonlijk advies te geven. We verzenden onze pakketjes naar Nederland en België, en wanneer je bestelling een waarde van minimaal € 49,95 heeft word je bestelling zelfs gratis verzonden! Mocht je in de buurt zijn dan kan je je pakketje ook bij onze winkel in Wateringen ophalen.

 

 

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *