Brand talk

Salt Water Sandals: leren sandalen voor kinderen!

Leren sandalen waarmee je het water in kunt? Ze bestaan echt. Salt Water Sandals zijn ooit ontstaan in de Verenigde Staten toen er een tekort aan leer en schoenen was. Met de restanten leer die bij de productie van soldaten boots overbleven werden sandalen gemaakt. Nu zijn ze doorontwikkeld met roestvrije gespen en een speciale waterdichte coating. En de Salt Water Sandals voor kinderen zitten ook nog eens super comfortabel!

Dit is Salt Water Sandals!

In Amerika zijn de design sandalen een enorme hit bij vintage- en fashion liefhebbers. De Salt Water sandalen zijn ideaal voor het strand, omdat ze water resistent en comfortabel zijn, en ook nog eens van sterk en soepel leer gemaakt zijn. Perfect om naar het strand te dragen dus!

Het begon allemaal bij het Salt Water Original model, nog steeds een grote favoriet uit de collectie. Onderhand zijn er ook nieuwe modellen, zoals de Surfer, de Sailor en de Sweetheart. Het bedrijf blijft bij zijn simplistische maar elegante modellen, maar blijft ook innoveren met nieuwe modellen.

 

Salt Water Sandals overview

Al 70+ jaar comfortabele sandalen

Na de Tweede Wereldoorlog leed de Verenigde Staten aan een tekort in leer, en dus ook een te kort aan schoenen. Om beter om te gaan met deze tekorten in leer begon Walter Hoy sandalen te maken van schroot leer dat overbleef na het maken van militaire laarzen.

Het nieuws over deze sandalen verspreidde zich snel door de Verenigde Staten, en het duurde daarom ook niet lang to families uit heel St. Louis massaal vroegen of Walter geen sandalen voor hun kinderen kon maken.

Nu, 70 jaar laten, zijn de klassieke ontwerpen van Walter Hoy nog steeds duurzaam, comfortabel en ontzettend populair.

 

salt water sandals los

Materialen en verzorging van je Salt Water Sandals

De duurzame kwaliteit van de Salt Water Sandals is onbetwistbaar. Maar wat maakt deze sandalen zo bijzonder?

De sandalen van Salt Water Sandals zijn voorzien van roestvrije metalen gespen, en komen in een wijd aanbod kleuren en designs.

De Salt Water Original sandalen voor kinderen worden gekarakteriseerd door hun onopvallende gestikte zolen. Het leer is afgewerkt met een waterbestendig afdichtmiddel en vormen naar de voet van de gebruiker naarmate het gebruik. Met de gespen kunnen de sandalen aangepast worden aan elk soort voet: smalle, of wat bredere kindervoetjes.

De kindersandalen van Salt Water Original kunnen gemakkelijk met een zacht reinigingsmiddel schoon gemaakt worden. Ze kunnen zelfs, mocht het nodig zijn, koud gewassen worden in de wasmachine. Laat ze hangend drogen en ze zijn klaar voor het volgende avontuur!

Door de sterke materialen van Salt Water Sandels gaan deze prachtige sandalen jarenlang mee. Wanneer je kindje uit de sandaaltjes groeit kunnen ze daarom ook makkelijk doorgegeven worden aan broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes, vriendjes of vriendinnetjes! Het zou zonde zijn om deze prachtige sandaaltjes weg te gooien.

salt water sandals original

Bestel Salt Water Sandals online bij Kids Department

Je bent aan het juiste bij Kids Department wanneer je een paar Salt Water Sandals voor je kleintje wilt aanschaffen. Wij staan voor goede service, en verkopen alleen de allermooiste kledingmerken en schoeisels in onze online webshop.

We verzenden naar Nederland en België, en wanneer je bestelling een waarde van minimaal € 49,95 heeft word je bestelling zelfs gratis verzonden! Je kan er echter ook voor kiezen om je pakketje in onze fysieke winkel in Wateringen op te halen.

Bekijk ons ruime aanbod Salt Water Sandals >

Nog meer toffe merken bij Kids Department

Bij Kids Department hebben we een ruim aanbod aan mooie, duurzame schoenen, laarzen en sandalen. Naast het mooie merk Salt Water Sandalen hebben we dan ook vele andere mooie merken in onze webshop.

Tijdens de zomer komt een mooi stel regenlaarzen altijd van pas. Kijk eens naar het merk Bergstein – dit merk heeft regenlaarsjes in alle kleuren van de regenboog voor zowel jongens als meisjes. Ook het merk En-Fant maakt hippe regenlaarsjes: leuk aan de buitenkant, en lekker warm van binnen.

Ook de waterschoentjes van Meduse zijn een echte musthave voor de zomer! Deze waterschoentjes zijn helemaal terug van weggeweest. Van het merk Meduse, dat al sinds 1946 bestaat, hebben we verschillende modellen en vele kleuren in ons assortiment. De schoentjes vallen aan de kleine kant dus koop een maatje groter.

En wat dacht je van een paar kekke Vans? Sneakers vanaf maat 19 tot en met 35 in trendkleuren. Afgewerkt met klittenband, veters, hoog model, laag model, je vind ze alle maal in onze shop.

Bij Kids Department verkopen we trouwens niet alleen maar schoeisel. We hebben ook een ruim assortiment kinderkleding voor jongens en meisjes. Ben je op zoek naar unisex kleding voor je kleintje? Phil and Phae is een tijdloos merk met kwalitatieve kleding die zowel leuk bij jongens als bij meisjes past. Ook zijn we een groot fan van de kinderkleding van Mini Rodini, een super mooi duurzaam merk dat bekend staat om haar extraordinaire printjes!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *