Trends

Trendkleur: Geel

Ga je nog even sale shoppen, stop dan beslist een geel item in je winkelmandje. Want geel is dé kleur voor deze zomer.
Veel mamma’s denken dat geel niet staat bij hun kleintje, maar niets is minder waar. Juist een fellere kleur geel staat veel kindjes heel goed. Of een warme oker. Ook top!

Welke tint geel?

Vrijwel ieder merk heeft geel in de collectie, maar vooral bij Tiny Cottons, House of Jamie, Soft Gallery en Bandy Button is er lekker veel geel te vinden. Dan rijst nog de vraag: ga je voor retro pastel geel, kanariegeel of mosterdgeel. Bij donkere kindjes zit je met alle tinten geel goed. Is jouw kleine wat blonder met een lichtere huidskleur, Kies dan vooral de knalgele en oker tinten. Liever geen pastelletjes. Dan wordt het geheel te bleek. Ook de babycollecties gaan mee in de geel-trend. One More in the Family heeft een zachte mosterdtint, die niet te hard is voor de meeste babysnuitjes.

 

Voor het kamertje

Voor de kinderkamer is geel ook een kleur die steeds meer wordt gebruikt. Lodger heeft een hele slaapzakken- en swaddlelijn in de collectie, uitgevoerd in mosterdgeel. In dezelfde kleur zijn er prachtige bedhemels van Liewood. Ook voor op bed: de hoeslakens van Swedish Linens. Uiteraard uitgevoerd in geel. Of wat dacht je van de knalgele luggy’s van Olli Ella? En opbergen? Dat doe je in de zonnige knalgele kratjes van Ay Kasa.

 

Nog meer geel

Ga je liever niet voor een geel kledingstuk? Kies dan een geel accent bij je outfit. We geven je een paar tips:

–> Style je outfit af met gele accessoires van Mimi and Lula of sokken van MP Denmark of Collégien;
–> Wil je echte eyecatchers aan je voeten: kies dan een paar knalgele Vans (in de sale!) of mosterdgele Salt Water Sandals;
–> Voor druilerige dagen: een paar gele Bergstein laarsjes maken je dag weer goed.
–> Alle gele items in onze shop vind je hier >>

Sale shoppen

De zomersale is nog maar net begonnen. Dat betekent dat we best nog wat toffe items in de shop hebben. En we moeten natuurlijk plaats maken voor de nieuwe wintercollecties, die al vanaf juli binnen gaan komen. Dus, sla je slag nu het nog kan en shop sale hier >>>

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *