producten
Blogs,  Cool stuff inspiration

Zoek je een tof kraamcadeau?

Vandaag een blog met tips voor iedereen die een kraamcadeau zoekt. Of iets voor je eigen kleine baby natuurlijk. Want wat is het heerlijk om je voor te bereiden op de komst van een nieuw leven! We beginnen met de leukste babyspulletjes voor meisjes.

baby must haves

Begin bij de  basis

Wij hebben een aantal merken in ons assortiment voor babyverzorging en voor op de kinderkamer. De fijnste slaapzakjes zijn die van Lodger. Allemaal van gebreid katoen en volledig ademend. Dat is wel zo veilig. Verkrijgbaar in drie maatjes en verschillende kleuren. Verder vind je bij Lodger fijne swaddles, hydrofiele doeken, speeddoekjes en slofjes.
En ken je de spenen van Hevea al? Gegarandeerd veilig. Het merk hecht veel waarde aan duurzaamheid en heeft meerdere keren prijzen gewonnen voor hun innovativiteit. Maak je kraamcadeau af met een speendoekje van Lodger of zo’n mooi speenkoord van Mockies.

De beste verzorging

Wil je een 100% natuurlijk verzorgingsproduct voor je kleintje? Probeer dan de waxen en cremes van Oh Lief eens. Alles op basis van olijfolie waaraan alleen natuurlijke ingrediënten en geuren zoals lavendel en kamille zijn toegevoegd. De baby wax kun je voor alles gebruiken, schrale wangetjes, rode plekjes en zelfs eczeem. Voor mamma’s is er de tummy wax, die je huid tijdens en na de zwangerschap lekker soepel houdt. Probeer ook eens de billencreme of de shampoo. Wedden dat je nooit meer wat anders wilt?

Kraamcadeau voor aan tafel

De leukste knuffels en tablewear is beslist van Done by Deer. Dit Deense merk maakt alles wat praktisch is superschattig. Bordjes en bestekjes zijn altijd leuk om cadeau te doen en Done by Deer heeft er ook nog fijne bekers bij. Vergeet dan niet meteen een slabbetje of knuffel mee te bestellen!

De mooiste kleertjes

Wil je liever iets van kleding als kraamcadeau geven, dan is One More in the Family een aanrader. De kleinste pakjes, broekjes en shirtjes vanaf 1 maand. Ook Small Rags heeft een newborn-lijn. En daarnaast hebben we de all year round collectie van Imps & Elfs in de collectie. Allemaal vanaf maatje 50.

Kies voor gemak

Natuurlijk kunnen wij ook een pakket met kraamcadeaus voor je samenstellen. Veel bedrijven maken daar gebruik van. Kom naar de winkel of neem contact met ons op, dan maken we er samen iets moois van!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *