mireille
Blogs,  Nieuws

Meet the crew: Mireille

Vandaag in meet the crew: Mireille. Mama van twee heerlijke meiden en (bijna) getrouwd met Bas. Mireille is groot Mini Rodini fan en verzint altijd heel verrassende combinaties (Of is het toch haar dochter?) We stelden haar 5 vragen. Lezen!

mireille

 1. Wanneer kunnen we jou in de winkel tegenkomen?
  Om de zaterdag ben ik in de winkel te vinden! Ik werk naast Kids Department ook 3 dagen per week bij een ander bedrijf waar ik alle marketing & communicatie doe. Totaal andere sector! Dat maakt het werken bij Kids Department nog leuker, hier kan ik al mijn creativiteit en gekeuvel kwijt en sta ik direct in contact met alle leuke klanten en kids die in de winkel komen!
 2. Welke merken in de shop zijn jouw favoriet?
  Mini Rodini is echt favoriet! Ik heb 4 jaar geleden hoogzwanger van mijn oudste dochter stad en land afgereden voor de legging met giraffe print ;-). Ook ben ik dol op Bang Bang Copenhagen! De speelse prints en het clowneske eraan, love it! Daarnaast vind ik Gray Label echt heel mooi (en leuk te combineren met alle leuke prints!).
 3. Bedenk je alle combinaties voor je dochters zelf, of heb je nog een inspiratiebron?
  Uiteraard is social media voor mij een mooie bron van inspiratie. Daar kom ik soms leuke combinaties tegen! Vaak probeer ik er wel nog een eigen twist aan te geven. Af en toe trek ik ook even alles uit de kasten om tot nieuwe combinaties te komen. Dit doe ik dan met mijn oudste dochter, die vind het prachtig. Soms komt zij dan met combinaties waar ik zelf niet op zou komen 😉
 4. Ben je een online shopper of ga je liever naar de winkel?
  Ik ga liever naar de winkel! Alle merken vallen toch weer anders, elke collectie valt anders. Ik ben ook best chaotisch dus vergeet dingen retour te sturen en dan kom ik ze weken later ergens tegen 😉
 5. Heb je nog een tip voor onze lezers?
  Ik ben dol op de Mini Rodini leopard print! Alles is hiermee te combineren, wat mij betreft is een item in deze print echt een musthave! En nog een tip; kom vooral eens langs in onze winkel! Leuk te combineren met een dagje strand of stad!

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *