repose
Blogs,  Brand talk

Nu online: Repose AMS

Vandaag lanceert Repose AMS het eerste deel van de nieuwe wintercollectie. We hadden het merk vorig seizoen al in de winkel, maar nu mogen we het ook online verkopen. Yeah!
Wij hebben alle items natuurlijk al door onze handen laten gaan en (we durven het bijna niet te zeggen) wat krijgen we zin in de herfst! Die kleuren! Wat hebben ze dat weer goed gedaan bij Repose AMS. Het is beslist een on-Hollandse collectie met een heel volwassen uitstraling waarvoor je meteen gaat vallen.

Drop 2 voor de meiden

In de eerste drop zitten veel jongensitems: zachte joggers en comfortabele sweaters. Er zit ook prachtig knitwear bij (zoals we gewend zijn van Repose). De meiden moeten nog even wachten. Het tweede deel van de collectie wordt namelijk pas op 19 juli gelanceerd. Maar ook daarin komt het warme kersenrood, caramel en blauw weer terug. Nog even geduld dus!

Worldhood

Deze collectie van Repose AMS heeft als thema ‘Worldhood’. Dat zei ons in eerste instantie niets. Natuurlijk hebben we het even opgezocht en kwamen erachter dat het een niet-bestaande term is. Daarom proberen we het gevoel van de collectie even voor je uit te leggen. Het keyword is verbondenheid. Tussen werelden, culturen en mensen. Zo creëren we een nieuwe wereld waar iedereen met elkaar verbonden  is: ‘Our Worldhood’. Beetje poëtisch, maar wel mooi bedacht.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *