Lotie Kids
Blogs,  New in

Lotie Kids staat voor Slow Fashion

We hebben weer een pareltje aan onze collectie toegevoegd: Lotie Kids. Een zonnig merkje, rechtstreeks uit Barcelona. De Spaanse afkomst is duidelijk te herkennen. Lotie kiest voor kleuren die we ook van andere bekende Spaanse merken kennen: rood in een valige tint, zachtgroen, okergeel en petrol blauw. Wij waren meteen verliefd….

Neem een maatje groter

Veel items van Lotie Kids zijn unisex. Maar de strakke ballerinashirtjes voor meisjes zijn echt fantastisch. De halslijn op de rug valt laag, waardoor het een beetje op een balletpakje lijkt. Het merk valt op door de eenvoud, speelse printjes en heerlijk zachte stoffen. Het thema voor deze collectie is ‘At the Park’. Vandaar de fijne hangmatjes, kikkers op plompebladeren, tentjes en zonnetjes. De items van Lotie Kids zijn beschikbaar vanaf 1-2 jaar tot en met 6-7 jaar. Het valt wel wat kleiner, dus kies een maatje groter (of vraag of we het even voor je opmeten in de winkel).

Lotie Kids = duurzaam

Het is Lotie Kids niet ontgaan dat duurzame productie tegenwoordig een must is. Alle collecties worden dan ook lokaal geproduceerd en zijn gemaakt van organisch katoen. Ze noemen het zelf ‘ Slow Fashion’, wat zoveel betekent als ‘Goed voor mens en milieu’. Overigens zijn veel designs en items tijdloos, waardoor de items met gemak een paar seizoenen mee kunnen. Of makkelijk met een tweede broertjes-of-zusjes-ronde mee kunnen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *