Een streepje voor.....
Trends

Een streepje voor…..

Aankomend seizoen zien we lekker veel streepjes. Horizontaal, verticaal, smal, breed, niets is te gek! Het Nederlandse merk Little 10 Days is altijd heel goed met streepjes. Of het nou broeken zijn of longsleeves, de items zijn altijd mooi in balans qua kleur en dikte van de strepen. En wat dacht je van de klassieke stripes van Mingo? Het zwart witte broekje of shirtje laat zich met werkelijk alles combineren!

Een streepje voor.....

Heb je wel eens moeite strepen te combineren? Eigenlijk kunnen strepen met alles. Natuurlijk staat een effen item het mooist, maar ook andere printjes kunnen heel goed bij een streepbroekje of sweater. Zo heeft Small Rags voor meisjes een hele leuke set met een bloemenrokje en een streep longsleeve. Of kies een leopard item van Carlijn Q en doe er er de toffe boothals sweater van Emile et Ida op. En wat dacht je van de nieuwe tekkelprint van Mini Rodini gecombineerd met een Mingo-streepje? En last but not least heeft Little Indians een te gekke brede streep in het assortiment. Het broekje combineert super met de fox-family print van Mini Rodini (waar ook weer een klein streepje in zit). Ben je niet zo dol op strepen, kies dan gewoon een toffe kous, volop keus!  En als je durft doe je natuurlijk een streep op streep. Ons advies: gewoon proberen!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *