trend rood
Blogs,  Trends

Ga jij voor rood?

Rood is, naast geel en blauw, de trendkleur voor dit seizoen. Dus houd je van lekker felle kleurtjes, dan zit je helemaal goed! In deze blog vertellen we je meer over de combinatiemogelijkheden en de merken die lekker aan de slag zijn gegaan met rood.

trend rood

 

Alle kleuren van de regenboog

Rood is een kleur die vrijwel elk kindje staat en voor zowel jongens als meisjes heel goed kan. Bovendien is het heel goed te combineren met andere kleuren. Klassiek is de rood, wit, blauw combi. Misschien een beetje voor de hand liggend, maar het blijft een topcombi, vooral als je een stoere jeans gebruikt. Maar er is meer. Denk eens aan ‘alle kleuren van de regenboog’. Klinkt heftig, maar alle primaire kleurtjes samen staan zo fantastisch! Minder voor de hand liggend is natuurlijk de combinatie met roze. Volgens velen zou het vloeken, maar beide tinten zitten wel in hetzelfde kleurenpalet. Een hele lichte kleur roze staat juist prachtig bij het uitgesproken ravishing red.

Welke merken gaan voor rood?

Bij vrijwel alle merken komen we rood tegen. Mini Rodini had in de pre SS18 collectie al lekker veel marine-achtige looks en nam (tomaat) rood ook in de ‘Veggies collectie’ mee. Maar ook Soft Gallery gaat ervoor. Zij combineren rood met zwart en (hoe kan het ook anders) goud. En wat dacht je van de oranje-achtige kleur van Tiny Cottons? Zij laten zien dat rood en roze heel goed samen gaan. Mingo koos voor keen koraal tint, wat je outfit net weer girly uitstraling geeft. Bobo Choses en The Animals Observatory gebruiken een tint die wat vaal is. Misschien ongebruikelijk, maar o zo bijzonder.

Wil je meer over de trendkleuren voor de zomer zien? Bekijk dan ons magazine.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *