oker
Trends

Trendkleur: oker

Een van de meest opvallende trendkleuren voor deze herfst en winter is oker. Vrijwel alle merken hebben iets met oker in de collectie. Wist je trouwens dat trendkleuren al een paar jaar eerder zijn bedacht? Ontwerpers hebben toegang tot verschillende trendsites van trendwatchers en spotten daar verschillende stijlen, materialen en kleuren. Daarmee zetten ze de basis voor hun collectie op.

oker

Terug naar oker dus. Heel veel mamma’s denken dat oker niet staat bij hun kindjes, maar niets is minder waar. Je kunt makkelijk een okerkleurig shirt combineren met een vestje waarvan de kleur wel mooi matcht in het gezicht. Of kies eens voor een rok of broek in deze toffe kleur. Natuurlijk kun je ook iets kiezen waarin oker niet overheerst, maar subtiel wordt gebruikt. Om je te inspireren hebben we een top 10 van onze favoriete oker items voor je gemaakt.

1. Plisse rok van Soft Gallery
2. Rokjes, sweaters en sokken van Mingo
3. Vestje van Molo 
4. Halterjurkje van Emile et Ida
5. Okerkleurig broekje van Bobo Choses
6. Backpack Fjallraven Kanken
7. Sweater van Emile et Ida
8. Nobodinoz opbergmandje
9. Kniekousen van Collegien
10. Bergstein chelsea laarsjes

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *