Win een MOLO set!
Acties

Win een MOLO set!

Tijdens ons styling weekend op 30 september en 1 oktober as. hebben we in samenwerking met MOLO een toffe actie. Je kunt namelijk een hele set winnen! En om het feestje compleet te maken hebben we een echte Molo popcorn machine en leuke goodies van dit geweldige merk.

Win een MOLO set!

Op beide dagen kun je op de foto in jouw favoriete MOLO items, welke wij op onze Facebook pagina plaatsen. De foto met de meeste likes wint een hele set naar keuze! Dus… kom gezellig op 30 september of 1 oktober (tot 15.00 uur) naar de winkel en laat je stylen! De styliste van Molo is zelf op de zaterdag in de winkel aanwezig om je te helpen. Wij van Kids Department zijn er ook om de leukste sets samen te stellen. Mocht je al een afspraak hebben met het team van Just by Manon, dan kun je ook kiezen voor een Molo-item. (Overigens zitten alle sessies met Manon al vol. Langskomen in de winkel en gestyled worden door Molo of ons kan altijd!). Zien we je dan?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *