De mooiste babymerken
Blogs

De mooiste babymerken

Een geboorte is altijd een grote gebeurtenis. Vooral als je je eerste kindje krijgt. Gelukkig zijn er genoeg checklists om je goed voor te bereiden. Voor kleertjes, kraamkado’s en andere babymusthaves kun je bij Kids Department terecht. Wij helpen je graag op weg met de mooiste babymerken!

De mooiste babymerken

Lieve kleertjes

In onze shop zijn genoeg fijne babymerkjes te vinden voor een heerlijk comfy gevoel. We zetten er een paar voor je op een rijtje.

1+ in the Family
Het Spaanse One More in the Family (1+ in the Family) begrijpt helemaal wat kleintjes nodig hebben. De uitgebreide collecties bestaan uit items met een perfecte pasvorm. One more is er al vanaf 1 maand (maat 50) tot en met 24 maanden.  Het merk heeft ook bijpassende mutsjes en sokjes.

MarMar Copenhagen
MarMar Copenhagen staat bekend om de fijnste newborn kleertjes. De collectie is enorm en varieert van overslagvestjes, rompers, broekjes tot mutsjes en slofjes De basiscollectie in blauw, roze en wit wordt twee keer per jaar aangevuld met prachtige seizoenscollecties. 

Gray Label

Houd je van uni, dan is Gray Label het merk voor jou. De stoffen zijn heerlijk zacht en geven een geborgen gevoel. Alles is met elkaar te mixen en te matchen. Er is een uitgebreide basiscollectie, die elk seizoen wordt aangevuld met prachtige seizoenskleuren. Gray Label is er vanaf newborn tot en met 9-10 jaar.

Naast de merken die we hierboven noemden, is er natuurlijk nog veel meer keuze. Houd je van kleur, kijk dan eens bij Bobo Choses of Sproet & Sprout. Ga je voor een basic uitstraling, dan kun je terecht bij Phil & Phae of Nixnut. Maar ook de merken House of JamiePlay UpRylee + CruLil’ Atelier en Quincy Mae zijn absoluut de moeite waard. 

Wol voor baby’s

Een veelgestelde vraag in onze winkel gaat over wol. ‘Is het niet te warm?’ en ‘Wol kriebelt toch?’ 
Dat wol juist één van de beste materialen voor baby’s is, is vaak nog onbekend. Wol heeft zoveel positieve eigenschappen: het is vochtregulerend, zelfreinigend en antibacterieel. Bovendien zijn er zoveel wolsoorten die niet kriebelen. Je leest er meer over in deze blog
Een van de mooiste merken is HVID. Zij maken prachtige wollen items op een ambachtelijke manier. Dus ga vooral voor de slofjes, mutsjes en dekentjes van merinowol.

De mooiste babymerken

Lekker relaxen

Een relaxte baby is het fijnste dat er is. Veel kindjes worden rustig van een speentje, knuffel of een warm badje. Ook daarvoor is genoeg te vinden. Wij hebben twee soorten spenen: Frigg en Bibs. Beiden hebben een tepelvormige speen en zijn gemaakt van natuurrubber. Vervang je speentje wel elke 4-6 weken.
De producten van The Gift Label zijn heerlijk om te badderen. De badolie en haarlotion ruiken heerlijk en hebben een rustgevende uitwerking. Ook is er een roomspray en zelfs items voor mamma en pappa.

Leuke kraamkado’s

Alles wat we in deze blog hebben genoemd is natuurlijk ook leuk om als kraamkado te geven of te vragen. Wil je iets van speelgoed of een praktisch eetsetje, kijk dan eens bij Mushie of Liewood. Nieuw zijn de bewaarbundels en kaartjes van Juulz Illustrations. Leuk om geboortekaartjes en herinneringen in te bewaren!
Natuurlijk kunnen we ook een mooie kraammand met de mooiste babymerken voor je samenstellen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *