zomerstappers
Blogs

Zomerstappers

Nog even wachten en we kunnen lekker onze sandalen aan. Maar welke zomerstappers kies je eigenlijk? Eentje van leer, of toch die gezellige en superlichte van kunststof? Bij ons vind je genoeg mogelijkheden. We laten je de fijnste zomerstappers alvast zien.

Gemaakt van leer: Salt Water Sandals

Salt Waters zijn met recht een klassieker onder de sandalen. Ze lopen heerlijk, en (zoals de naam al zegt) je kunt er mee in het water. Het leer en de gespen heeft namelijk een speciale coating, waardoor ze zelfs in zout water kunnen! Je loopt de sandalen het beste in door ze eerst onder te dompelen in water en ze vervolgens een middagje in te lopen. Dan vormen ze zich meteen naar je voet.
Je maakt je Salt Water Sandals makkelijk schoon met wat water en een zacht schoonmaakmiddel. Je kunt ze zelfs op een lage temperatuur wassen.

Welk model Salt Water Sandals kies ik?

Op dit moment hebben we 7 modellen Salt Water Sandals in onze winkel en webshop. En elk model heeft zijn eigen pasvorm en maatvoering. Het is dus belangrijk hierop te letten. Het beste kom je naar de winkel om te passen. Voor degenen die dat niet kunnen, meet het voetje van je kind op en geef het aan ons door. Dan kunnen we nagaan welke maat en model het beste past.

  1. Original: Smalle voet met lage wreef. Heeft een platte zool en zit goed als het voetje precies binnen de stiksels valt.
  2. Surfer: Geschikt voor elke voet. Rubberen, dikkere zool en verstelbaar door twee gespen.
  3. Swimmer en Sweetheart: Voor de smalle voet, met één of twee gespen en rubberen zool.
  4. Seawee en Sailor: voor de allerkleinste voetjes in maat 18 en 19.
  5. Shark: Geschikt voor elke voet met een gesloten voor- en achterkant.

Superhip: Red Rag

Nieuw in onze shop zijn de zomerstappers van Red Rag. Ga je voor de slippers of voor de trendy clogs? Allemaal gemaakt van suède met een grove gesp. En dan de kleurtjes! Wil je opvallen, ga dan vooral voor de fuchsia of de groene variant. Red Rag slippers zijn verkrijgbaar vanaf maat 28 tot en met 37.

Lichtgewicht: Freedom Moses

Van de sandalen van Freedom Moses krijg je beslist een glimlach op je gezicht. Ze zijn niet alleen super kleurrijk, maar ruiken ook nog eens heel lekker! Ja, echt! De makers hebben er een speciaal geurtje (milk & money) aan toegevoegd. De lichtgewicht sandalen zijn 100% vegan, dus gemaakt van natuurlijke materialen. Daardoor zijn ze recyclebaar en zelfs composteerbaar. 

Match je zomerstappers

Heb je een paar zomerstappers gescoord? Dan is het wachten op het mooie weer. Op onze site vind je lekker veel items om je outfit compleet te maken: van de leukste shorts, rokjes en jurkjes tot fijne shirtjes en tanktops. Meer inspiratie nodig? Bekijk het lookbook eens!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *