Blogs

Ik ga op vakantie en neem mee…

Lekker! Straks kunnen we weer genieten van twee heerlijke weken meivakantie. En we hopen natuurlijk op lekker weer. Want of je nu thuis blijft of weg gaat, alles is altijd leuker met een lekker zonnetje! In deze blog geven we je vast wat inspiratie voor mooie meidagen!

Must have: fijne zwemkleding

Een lekkere zwembroek, badpak of bikini mag niet ontbreken in je zomercollectie. Bij ons in de winkel vind je genoeg swimwear van verschillende merken zoals Beach & Bandits, Liewood, Konges Slojd en Rylee + Cru.

Alle swimwear van Beach & Bandits heeft een UV beschermende werking, wat vergelijkbaar is met factor 50. Hierdoor is je kindje voor 97% beschermd tegen felle zonnestraling. Let er wel op dat je het gezicht, nek en benen wel blijft insmeren met zonnebrandcrème. Beach & Bandits valt wat kleiner, dus een maatje groter is aan te raden. Let wel op dat je swimwear niet te groot koopt. Je kleding slijt dan sneller en de bescherming is niet meer optimaal.

Ook de badpakken en zwembroekjes van Liewood en Konges Slojd zijn allemaal UV beschermend. Voor na het zwemmen heeft Liewood leuke bijpassende poncho’s, die je eigenlijk altijd kunt gebruiken. Ook bij zwemles bijvoorbeeld.

De collectie badpakken en bikini’s van Rylee + Cru zijn qua design en model helemaal te gek. Roezeltjes, glitters en off shoulder bandjes maken deze items super girly. De tops zijn ook super te combineren met een rokje of shirtje.

Op je kleine bolletje…

Vooral voor kleine kinderen is een zonnehoedje of pet een must-have. De zonnehoedjes van Liewood zijn ideaal om het hoofdje tegen felle zon te beschermen. Voor grotere kinderen zijn er de petten van Hello Hossy, Mini Rodini, Repose AMS en Liewood.

Ook niet te vergeten: een goede zonnebril. De Izipizi brillen uit onze collectie zijn gepolariseerd, en geven de hoogst mogelijke bescherming die bij zonnebrillen mogelijk is. Er zijn 5 maten, en nog veel meer kleuren. Wil je meer weten, lees dan vooral de tekst onderaan de productpagina.

Nog meer fun in the sun

Komen we toch nog even terug op de collectie van Liewood. Ideaal voor op het strand en in het zwembad zijn de Bre waterschoentjes. Let op! Ze vallen klein, dus je kunt makkelijk een maatje groter nemen.
Liewood heeft trouwens ook hele leuke emmertjes en schepjes om lekker op het strand mee te kliederen!

Blote benen!

Wil je een complete zomeroutfit, dan kun je zeker bij ons slagen. Er zijn volop korte broeken, shirts, rokjes en jurkjes om deze zomer lekker door te dragen. Neem gauw een kijkje op onze site!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *