oh-lief
Blogs,  Brand talk

Kom oh-lief ontdekken

Wel eens van oh-lief gehoord? Dit weekend zetten we de 100% natuurlijke verzorgingsproducten in het zonnetje. Want  ze zijn niet alleen heerlijk voor je baby, maar geschikt voor het hele gezin. Om kennis te maken met oh-lief krijg je dit weekend 15% korting op het hele assortiment en kun je een gratis proefmonstertje in de winkel ophalen. Bovendien verloten we via Instagram en Facebook een cadeaubox.

Natuurlijker kan niet

Als moeder wil je natuurlijk het beste voor je baby. De babyverzorgingsproducten van oh-lief zijn 100% natuurlijk. Alles is gemaakt op basis van olijfolie en biologische ingredienten. Het is zelfs zo puur, dat je het zou kunnen eten! Alle producten zijn handgemaakt in Kaaptad. Oh-lief heeft een volledige verzorgingslijn voor kleintjes, zoals billencreme, bodycreme en shampoo. Voor mamma’s to-be is er tummy wax en de aqueous cream en zonnebrandcreme zijn zelfs geschikt voor het hele gezin. Leuk om (jezelf) cadeau te doen!

oh-lief

 

Maak kennis met oh-lief

Dit weekend krijg je 15% korting op de producten van oh-lief. Bovendien geven we via Instagram en Facebook een cadeauset weg. Kom je naar de winkel? Dan krijg je een gratis proefmonstertje om te proberen.

Alle oh-lief producten op een rij

Natural olive baby wax
Ingredienten: olijfolie, bijenwas, druivenpitolie, lavendelolie
De baby wax helpt bij alle droge en schrale plekjes op de tere babyhuid. Geschikt om het hele lichaam na het badderen mee in te smeren. Ook ter verzachting van eczeem, insectenbeten en droge wangetjes en neusjes in de winter.

Natural olive bum balm
Ingredienten: olijfolie, lavendel, bijenwas
Verzorgt rode billetjes en schrale plekjes en helpt luieruitslag voorkomen. De bijenwas zorgt voor natuurlijke bescherming en de olijfolie en lavendel verzachten de babyhuid. De bum balm laat zich makkelijk opnemen en kan ook op schrale plekjes elders op het lichaam gebruikt worden.

Natural olive baby shampoo and wash
Ingredienten: olijfolie, sesamolie, natuurlijke klei, kamille en een vleugje kokos
Prikt niet in de oogjes en bevat geen chemische middelen die in ‘ gewone’  shampoos worden gebruikt. De ingredienten zorgen ervoor dat de natuurlijke olien in de huid behouden blijven.

Natural aqueous cream and wash
Ingredienten: olijfolie, sesamolie, kokosolie, bijenwas
Geschikt als wash (kindje voor het badje ermee insmeren) en als bodycreme na het badje. Zeer geschikt voor de gevoelige huid. De bijenwas sealt de huid op een natuurlijke wijze en zorgt voor bescherming. Overigens is de creme geschikt voor het hele gezin, bij eczeem plekjes, als bodylotion en zelfs als gezichtsreiniger.

Natural olive tummy wax
Ingredienten: olijfolie, baobabolie, kokosolie, bijenwas
Uitermate geschikt voor de zachte groeiende babybuik. Kokosolie en de olie van de baobab zorgen voor elasticiteit van de huid en helpt striae voorkomen. De wax hydrateert de huid optimaal. Ook geschikt bij het geven van borstvoeding ter voorkoming en behandeling van kloofjes.

Natural olive insect balm
Ingredienten: olijfolie, bijenwas, limoengras, druivenpitolie, citronella
Zeer zachte anti-insecten balm met natuurlijke ingredienten. Geschikt voor baby’s vanaf 6 maanden en natuurlijk ook te gebruiken voor de rest van het gezin. Kleine hoeveelheden achter de oortjes, enkels en polsen zijn voldoende om muggen op afstand te houden.

Natural sun screen
De zonnebrandcreme smeert makkelijk uit en heeft een beschermingsfactor 30. Geschikt voor de gevoelige huid.

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *