Blogs

Maak kennis met nieuwe merken

Onze winkel hangt vol prachtige kinderkledingmerken die net ietsje anders zijn. Daar zitten natuurlijk ‘klassiekers’ bij zoals Mini Rodini, Bobo Choses en Sproet & Sprout. Maar elk seizoen komen er wel een paar bij en moeten we soms afscheid nemen van merken. Ook dit seizoen zijn er een aantal nieuwkomers. We stellen ze graag aan je voor.

A Monday in Copenhagen

What’s in a name? Combineer je woonplaats en je achternaam en voilà: A Monday in Copenhagen werd geboren. Anne Katrine Montag startte in 2017 met dit fijne kinderkledingmerk. De kindvriendelijke stad Kopenhagen is een grote inspiratiebron. Voor wie er eens geweest is: Kopenhagen is echt een happy place voor kids met veel speelplekken en een veilige leefomgeving. En dat heeft geresulteerd in een kleurrijke, makkelijk draagbare en duurzame collectie.

Búho

Straight from Barcelona. Búho is een merkje met een heerlijke Spaanse vibe. De natuurlijke materialen en kleuren geven een bohemien uitstraling. Búho is een specialist in natuurlijke verftechnieken, waardoor de items zacht gekleurd zijn. Omdat de designers het productieproces nauwkeurig screenen, zijn Spanje, Portugal en Italië de belangrijkste productielanden.

Let op: de meeste items van Búho vallen kleiner. Twijfel je over de maat, neem dan even contact met ons op.

Rylee + Cru

Ook zo’n fijne nieuwkomer waar je heel blij van wordt! Rylee + Cru bestaat al wat langer, maar is nu bij ons in de winkel te vinden. Rylee heeft een ‘sophisticated’ uitstraling. Mooie stoffen, ingetogen kleuren en printjes. En het swimwear voor de zomer is fantastisch! Wist je trouwens dat het merk uit de VS komt? Het babymerkje Quincy Mae is overigens ook onderdeel van de Rylee-groep.
Rylee + Cru is er vanaf babymaatjes tot en met 8-9 jaar.

Donsje

Je kent Donsje vast wel van de babyschoentjes. Maar Donsje heeft nu ook een een complete baby- en kinderkleding collectie. Items zijn een tikkeltje klassiek in rustige kleuren, waardoor ze makkelijk te combineren zijn. De gebreide vestjes, (tulen) rokjes, en rompers voor baby’s zijn werkelijk een lust voor het oog! Ook leuk: de leren haaraccessoires en tasjes matchen bij de hele collectie.

Petit Blush

For girls only. En dat doet Petit Blush goed. Zo goed dat wij benieuwd zijn wat dit merk voor de jongens zou maken! Petit Blush komt uit Nederland en valt op door het gebruik van natuurlijke materialen en pakkende kleuren, gecombineerd met gezellige prints. De flared broekjes en luchtige jurkjes zijn nu al een succes. To be continued…

Nog meer mooie merken

Naast de bovengenoemde merken vind je bij ons in de winkel ruim 80 andere prachtige kinderkleding- en lifestyle merken. Je kunt ons vinden in Wateringen (aan de rand van Den Haag), Herenstraat 71a (naast de fietsenwinkel). De winkel is geopend van woensdag tot en met zaterdag. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. We zien je graag!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *