Blogs

Tijd voor een zomerjas!

De dagen worden langer, het zonnetje laat zich steeds vaker zien. Dus hoog tijd om de winterjas om te ruilen voor een gezellig zomers jasje. Inmiddels hebben we er al lekker veel binnen, dus je hebt genoeg om uit te kiezen!

Wind- en regenproof

sproet-sproutDe meeste jassen in onze collectie zijn bestand tegen Hollands weer. Wil je een jas die echt alles aan kan, kies dan voor een Gosoaky jas. Maar daarover later meer.
De windjackets (anorak) en bodywarmer zijn helemaal terug. Vooral de windjasjes zijn superhandig; door de lichte polyester stof zijn ze winddicht en makkelijk in je tas mee te nemen. De leukste vind je bij Tinycottons, Sproet & Sprout, Bobo Choses en Mingo.
Ook een aantal jassen van Marmar Copenhagen, Ammehoela en Konges Slojd zijn wind- en waterdicht.

Voor het voorjaar is een bodywarmer hartstikke handig. Altijd leuk in combinatie met een sweater of een dunner (jeans of softshell) jasje. Gosoaky en Tinycottons hebben wat dikkere bodywarmers en die van Konges Slojd (van corduroy) zijn ook geschikt om binnen te dragen.

Een thermojasje is vooral bij kouder weer lekker warm. Door de speciale voering blijft. je kindje lekker warm. Bovendien zijn deze jasjes ook nog eens waterdicht. Je vindt leuke bij Marmar Copenhagen en Konges Slojd. Maar ook de bomberjassen van Mini Rodini zijn hartstikke lekker warm.

Voor als er helemaal geen wolkje aan de lucht is, kun je kiezen voor een stoffen bomberjasje, zoals de corduroy jassen van Mingo en Konges Slojd. Of ga voor een stoer jeansjasje van CarlijnQ of Ammehoela. Altijd leuk, bijvoorbeeld met een bodywarmer.

Ga voor een Gosoaky

Gosoaky is inmiddels een bekend merk als het gaat om (regen) jassen. Omdat elke jas bijzonder op zich is, lichten we dit merk in deze blog even toe. De bekendste modellen zijn (net als in de winter) de Desert Fox en de Snake Pit, beiden een langer model. Ook leuk zijn de kortere modellen zoals de Blue Bird en the Lobster.

Met de snake pit heb je een 3 in een jas. In de langere regenjas zit een uitneembare binnenjas (bombermodel), die je natuurlijk ook onafhankelijk van elkaar kunt dragen.

Verder zijn alle jassen water- en winddicht. Wil je meer weten over de maat en productspecificaties? Check dan de teksten bij de producten!

Voor baby’s

Natuurlijk zijn er ook weer toffe babyjasjes in de shop. Marmar Copenhagen heeft de fijnste voor de allerkleinsten vanaf maatje 50. Ook kun je voor newborns kiezen voor een lekker wollen vestje, bijvoorbeeld van Play Up of 1+ in the Family. Voor baby’s vanaf 9 maanden kun je ook terecht bij Konges Slojd en ook weer Marmar Copenhagen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *