Molo badset
Acties,  Blogs

Win een Molo badset

Vind jij Molo ook zo’n tof merk? Speciaal voor de meivakantie mogen we een Molo badset weggeven. De set bestaat uit een badtas en een badlaken en je kunt ‘m simpelweg winnen door de komende weken een Molo – item te kopen.

Heel veel keus

Molo staat vooral bekend om de opvallende (foto) prints. Maar wist je dat ze ook fantastische basics maken? Bij onze jongens zijn de Ashton joggers favoriet. Ze zitten lekker en zijn ook nog eens heel leuk geprijsd. Voor de zomer is er ook een short-model. Maar niet alleen voor de grotere kids is het merk te gek, ook voor baby’s is er volop keus. Deze zomer zien we lekker veel geel in geweldige zonnebloemprintjes. Big Love.

Lekker zwemmen

Ook voor swimwear moet je beslist bij Molo zijn. Bikini’s, badpakjes en shorts zijn er in vele kleuren, maar ook aan de allerkleinsten is gedacht. Lekkere zwemshirts (UPF50) met bijpassende broekjes. Zo handig omdat je je kindje alleen maar op de beentjes hoeft in te smeren. Kijk ook eens naar de accessoires: toffe tassen, slippers en zonnebrillen. Alles voor een mooie zomer!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *