kneesocks
Blogs,  Brand talk,  New in

House of Jamie rocks!

In oktober 2017 bestond House of Jamie 5 jaar. Dat maakt House of Jamie een blijvertje in kindermodeland. Hun kracht? Uitgewerkte comfy items met oog voor detail en ieder seizoen een gave print en mooie nieuwe toevoegingen aan het kleurenpalet. House of Jamie is bekend geworden met het strikje, deze vind je in een gedeelte van de Home & Decor collectie nog steeds terug.

House of Jamie

House of Jamie = mooi minimalistisch

De collecties van House of Jamie kenmerken zich door tijdloze basics, uitgevoerd in  minimalistisch design. Minimalistisch, maar zonder afbreuk te doen aan de uitstraling. Door het gebruik van de zachtste OEKO tex gecertificeerde stoffen en aandacht voor detail in de uitvoering geven alle items een gevoel van luxe en comfort. Alles wordt ontworpen in Amsterdam en fair trade geproduceerd in Istanbul. Maar House of Jamie is meer dan alleen kleding. Er is ook een uitgebreide lifestyle collectie voor de kinderkamer en voor onderweg.

Rocky leopard

Met de nieuwe wintercollectie (die de toepasselijke naam ‘Here comes trouble’ heeft gekregen) zal House of Jamie heel veel meisjes en mamma’s blij maken. Want wie wil er nou geen tulen rok die tot op de grond komt? En er is een nieuwe leopard print voor ‘wild ones’: de rocky leopard print. Het is een coole winterversie, uitgevoerd in verschillende tinten grijs. En wat matcht hij weer mooi met de roestkleurige items! Wij zijn verliefd op de babydungarees met voetjes. Must-have!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *