Blogs,  Brand talk,  New in

Maed for Mini

Launching the ‘Back to the Future’ collection

Deze week is het tijd voor de lancering van drop 1 van Maed for Mini’s nieuwe lente/zomercollectie. En wat een heerlijke nostalische naam heeft Maed aan deze kleurrijke collectie meegegeven: Back to the Future. We are ready!
P.S. we lanceren nu drop 1, er volgt nog een volgende! Met daarin onder andere de jeans.

Alle kleuren van de regenboog…

De ‘Back to the Future’ collectie is super kleurrijk. Van fel rood tot grasgroen en zachte lila en gele pastellen. In de volgende drop zit zelfs een knitted sweater in alle kleuren van de regenboog!
Heel veel items zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes, waarmee Maed for Mini zich prima kan aansluiten in het rijtje van andere unisex merken zoals Mingo, Bobo Choses en Repose AMS.

Met het thema ‘Back to the future’ maakt Maed for Mini een dikke knipoog naar de jaren ’80, toen de eerste Back to the Future film verscheen. We zien retro bloemenprintjes, fel gekleurde sweaters en hoodies en ook de smileys zijn terug. Duidelijk een nostalgische hint naar de happy eighties van de vorige eeuw.

Kids Art

Ook een van de kinderen van de ontwerper van Maed is weer aan de slag gegaan. Je kent de paardjes en zeesterren vast wel uit de vorige collecties. Dit keer is de signature print een zeemeermin. Oke, je moet je fantasie er wel bij gebruiken, maar alles wat kinderen tekenen is mooi toch? Alleen de fantasie al is heerlijk om te zien. Anyway, je vindt de zeemeermin op longsleeves, t-shirts en blouses.
Eyecatcher dit keer is de ‘Damsko’ sweater en cap, een verwijzing naar de origine van Maed for Mini. (Damsko betekent Amsterdam in straattaal).

De pasvorm van Maed for Mini

Het is handig de omschrijving bij de items uit de nieuwe Maed for Mini collectie goed te checken. Zoals altijd vallen de items allemaal weer anders. Om je vast een impressie te geven: sweaters vallen ruim en breed. Jurken vallen ruim (hetzelfde als de vorige collectie). De t-shirts zijn wat meer aangesloten en vallen wat kleiner en broeken vallen langer. Mocht je vragen hebben over de pasvorm, neem gerust contact met ons op.

Meer op instagram

In deze blog hebben we je vast al heel wat inspiratie gegeven, maar je vindt nog meer shop the looks, filmpjes en combinatiemogelijkheden op onze Instagram pagina! En wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe collecties, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *