Blogs

Oh kom er eens kijken ….

Nog een paar nachtjes slapen en onze goedheiligman komt weer aan in Nederland. Dus tijd om op zoek te gaan naar schoenkadootjes en moois voor pakjesavond. Gelukkig vind je in onze winkel en webshop genoeg leuke kado’s. In deze blog geven we je vast lekker veel inspiratie!

curiositeas
Wie zoet is krijgt… lekkers van The Cabinet of Curiositeas!

Voor baby’s

Natuurlijk doen de allerkleinsten ook mee met Sinterklaas. En, hoe klein ze ook zijn, een (baby)schoentje mag altijd gezet worden!

Het ideale speelgoed voor baby’s zijn toch wel knisperboekjes, knuffeltjes en bijtspeelgoed. Liewood heeft fijne bijtringen en speelballen, die makkelijk in de handjes van jouw baby passen, comfort geven en helpen bij het doorkomen van tandjes. Nog een tip van Liewood: badspeeltjes en knuffeldoekjes. Ook Done by Deer heeft veel leuks met een hoog aaibaarheidsgehalte voor de allerkleinsten. Van rammelaar tot knuffeltje, allemaal zo schattig!

bijtring liewood
Knisperboekje (Petit Monkey) en bijtring van Liewood

De knisperboekjes van onder andere Petit Monkey zullen door de speelse kleuren en de mooie afbeeldingen zeker een hit zijn! Wil je iets praktisch, ga dan voor de babyslofjes van HVID of mini sneakers van Vans. Of kies voor een muziekmaan, rammelaar of knuffel van Nobodinoz.

Voor mamma’s (to be)

Is er iemand zwanger? Hoe leuk is het dan een Sintkado te geven voor de mom-to-be? Of voor de nieuwe wereldburger? Altijd fijn zijn de wollen slofjes of knuffeltjes van HVID of Alwero. Of een mooie wikkeldoek, borsteltje of rammelaar. Kijk daarvoor eens bij Nobodinoz, een merk met een prachtige babycollectie. Voor mamma’s hebben we de verzorgingsproducten van Wellmark en The Gift Label. Mmmm.

Gevoerde slofjes van Alwero

Voor coole boys

Heb jij ook een piraat, astronaut of dinojager in huis? Dan ben je bij ons aan het juiste adres voor de leukste (schoen) kadootjes. In de winkel hebben we twee displays gemaakt; één voor jongens en één boordevol inspiratie voor meiden. Ook online is er genoeg te vinden. Wij zijn fan van de zoekboeken van Lantaarn uitgevers en Harlekijn. Leuk voor de kleintjes om samen te lezen. Overigens heeft lantaarn ook toffe puzzels vanaf 3 jaar.

sint boekjes
Zoekboeken van Lantaarn en Harlekijn

Maar ook de kleurplaten van OMY en de tattoos van Petit Monkey zijn goed voor urenlang speelplezier. Ben je meer van de praktische kado’s? Kies dan voor een stoere cap met bijpassende rugtas van Vans. Of geef een kleurrijke pet van Hello Hossy. Ook leuk: een sjaal en muts. In onze vorige blog lees je er alles over.

For girls only

In onze winkel vind je veel unisex items, maar als het gaat om kadootjes, kom je er niet omheen onderscheid tussen jongens en meisjes te maken. Want echt, de meidenspulletjes zijn super-girly!

Nobodinoz en Picca LouLou

Laten we beginnen bij de accessoires en tasjes van Mimi & Lula. Glitters, vrolijke kleurtjes en stofjes; dit wil je gewoon hebben! Voor poppenmoeders zijn de feetjes van Picca Loulou erg schattig. Of ga voor de muizen van Maileg. Leuk om te verzamelen! Daarnaast vind je volop boekjes en mooie kleurplaten en -stiften van OMY. Of ga voor een glitterbeker met broodtrommel van Petit Monkey. Dat is ook nog eens erg handig!
Kijk ook eens bij de rugtassen van Sticky Lemon. Vrolijk gekleurd en superstevig. Top voor naar school.
Voor een meidenkamer kun je ook denken aan de lieve kussens van Nobodinoz of de canopy’s van Liewood. En wist je dat we ook hele leuke hartjeslampen in de winkel hebben?

Aftellen voor kerst

Sinterklaas doen niet moeilijk over een kadootje voor kerst. Hoe leuk zijn de adventkalenders van OMY? Je kunt hem inkleuren en er zit voor elke dag iets lekkers in verstopt. Nog meer lekkers vind je bij The Cabinet of Curiositeas: allerlei soorten thee, bakmixen (doe er meteen een cupcakevorm van Liewood bij), popcorn en kerstige roomsprays. Leuk om vast in huis te hebben!

Kom je er echt niet uit? Dan is een kadobon altijd een goed idee!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *