Koningsdag
Blogs,  Events

Klaar voor Koningsdag?

Over een paar daagjes is het weer Koningsdag. Lekker een dagje vrij om er met de kids op uit te trekken. Of het nou naar een vrijmarkt is of je gaat spelactiviteiten doen, een passende outfit hoort daar natuurlijk bij. Vandaag zetten we de leukste rood-wit-blauwe items op een rijtje, zodat je geheel in stijl Koningsdag kunt vieren!

Roos wit blauw

Onze Koningsdag favo’s

Onze favoriete rood-wit-blauwe items hebben we vast voor je geselecteerd. Omdat we niet weten wat het weer gaat doen, hebben we het breed gehouden. Ga je voor de Bobo Choses jurk met de blauwe kousen en de rode laarsjes? Of kies je een tof broekje in de nationale driekleur met een spijkerjack? De sandalen trek je aan als het echt heel warm wordt en de Foxrider hebben we erbij gezet omdat hij zo tof is šŸ˜‰

Met een snufje oranje

Nog een paar merken met lekker veel rood-wit-blauw in de collectie zijn Mini Rodini, Little 10 Days (rood!), Soft Gallery en Tiny Cottons. En wil je toch een snufje oranje, dan kun je bij heel veel merken terecht. Al met al genoeg ingrediƫnten voor een geslaagde Koningsdag!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *