Blogs

Mini Rodini Days

Yes, er is weer een nieuwe Mini Rodini collectie uit met de mooie titel ‘Live from the Moon’. Voor ons reden genoeg om Mini Rodini eens in het zonnetje te zetten. Daarom hebben we de komende vier dagen uitgeroepen tot de ‘ Mini Rodini Days’. Met elke dag aandacht voor dit kleurrijke en bijzonder artistieke merk.

Mini Rodini moon

Live from the Moon

De naam verraadt het al: deze nieuwe Pre SS 22 collectie (jaja, pre Spring Summer;-) is geïnspireerd op het heelal. Dat thema heeft Mini Rodini wel heel breed uitgewerkt met nieuwe en bestaande illustraties. Nieuw zijn de zonnegod Apollo en maangodin Selene. Maar ook de iconische zonnetjes, maantjes en sterren uit vorige collecties komen terug. Net als het vliegende paard Pegasus.

Zoals we gewend zijn, is de collectie uitgevoerd in lekker veel kleurtjes. Terwijl de kerst nog moet komen, krijgen wij al zin in het voorjaar!

Je shopt de nieuwe ‘Live from the Moon’ collectie hier –>

Vier dagen lang Mini Rodini actie

De komende vier dagen (4 t/m 8 november) staat Mini Rodini centraal op onze socials. Dat betekent vier dagen lang setjes, challenges, een winactie en leuke dingen bij je Mini – Rodini bestelling. Dusss, volg je ons nog niet, doe dat dan snel via deze link.

Duurzaamheid voorop

Mini Rodini staat bekend als superduurzaam. Het merk is continue bezig met nieuwe productiemethodes van gerecyclede of geupcyclede materialen. Zo zijn de winterjassen bijvoorbeeld gemaakt van PET flessen, de fleece items van microplastics en voor swimwear worden oude visnetten gebruikt. Zelfs de knoopjes op bloesjes zijn gemaakt van recyclede cacaodoppen. Verder maakt Mini Rodini zoveel mogelijk gebruik van biologische materialen zoals eco katoen of wol.

Mini Rodini jurk

Ook zet Mini Rodini zich in voor dierenwelzijn. Dat varieert van het redden van Galgo-honden in Spanje tot schonere oceanen i.s.m. Sea Sheperd en behoud van olifanten in Afrika.

Klaar voor de winter

De collectie winterjassen van Mini Rodini kenmerkt zich jarenlang door kwaliteit, opvallend design en duurzaamheid. Zo ook de jassen voor dit seizoen. Iconisch zijn de K2 parka’s, die volledig waterdicht zijn en gemaakt van gerecyclede petflessen. Het materiaal is zo stevig, dat een K2 parka bijna onverwoestbaar is.
De pufferjackets zijn lichtgewicht en gevoerd met recycled polyester en afgewerkt met bio-finish; een speciale coating die de jas waterdicht maakt.

De jassencollectie van Mini Rodini is zo uitgebreid, dat er voor iedereen altijd wel een fijn exemplaar bij zit. Onze collectie gaat vanaf maat 80/86 tot en met 140-146. Je shopt de Mini Rodini winterjassen hier –>

De basics van Mini Rodini

Mini Rodini is in ons land bekend geworden door de leopard print. Het was één van de eerste merken die het aandurfde zo’n print voor kinderen te maken. Inmiddels is de print in verschillende varianten en stoffen verschenen, maar het is en blijft een klassieker.
De basiscollectie van Mini Rodini bevat ook fijne basics in zwart. Past sowieso in elke Mini Rodini outfit!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *