styling event
Blogs

Kom je naar het Styling Event?

Op 7 april organiseren we weer het gezellige styling event in onze winkel. Heel veel kindjes zijn weer opgegeven voor een stylingsessie met het team van JustbyManon. En als kers op de taart mogen we die dag ook nog eens 2 jeans van Boof weggeven!

Boof Jeans in the spotlight tijdens styling event

Iedereen die op 7 april een aankoop doet, maakt kans op een jeans van Boof. We geven een jongens- en meisjesmodel weg, die we in de week erna verloten. Ook is er een styliste van Boof tijdens het styling event aanwezig om je verschillende modellen te laten zien en je te adviseren over het soort jeans wat bij je kindje past.

Voor degenen die meedoen aan het styling event en deze dag voor minimaal €30,- besteden, staat een leuke goodybag klaar.

Kom gezellig langs

De sessies met het team van Manon zijn helaas al volgeboekt, maar langskomen in de winkel kan altijd. Onze medewerkers staan voor je klaar om je kindje in de tofste outfit te kleden. De foto die achteraf wordt gemaakt krijg je uiteraard!

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *