Blogs

Warme winter accessoires

Bij een mooie winterjas horen natuurlijk lekker warme accessoires. Een sjaal is sowieso een mist have, maar ook een fijne muts of pet is heerlijk als het wat kouder wordt. En wat dacht je van een paar fijne wanten? We hebben het allemaal!

Muts en sjaal Liewood
Mutsen en colsjaals van Liewood.

Maak het af met een muts of sjaal

Zoveel jassen, zoveel sjaals, waar kun je ze eigenlijk vinden? Ammehoela heeft fijne setjes met een colsjaal en muts in prachtige kleuren. Houd je van veel kleur? Kijk dan eens bij Repose AMS, Mini Rodini of Maed for Mini. Wil je uni, dat hebben MarMar Copenhagen, Mingo, Liewood en Hvid vast wel wat moois voor je.
Draagt je kleine liever een pet? Check dan eens bij Repose AMS, Hello Hossy en Vans.

hvid sjaal en muts
HVID en Ammehoela

Houd je baby warm

Natuurlijk wil je niet dat je baby het koud heeft. Ze bewegen immers niet bij een wandeling met de kinderwagen, dus het is belangrijk ze extra in te pakken. Een aantal merken (One More in the Family, MarMar Copenhagen en Konges Slojd) heeft om te beginnen heerlijke onesies die je gewoon over kleding aantrekt. Deze merken hebben ook bijpassende mutsen en wantjes. En voor warme voetjes hebben HVID, MarMar Copenhagen, Alwero en Quincy Mae de fijnste wollen slofjes.

Hvid

Trotseer sneeuw en regen

In de winter is een goede regen- of snowboot echt nodig. Ideaal zijn de winterlaarzen van En Fant. Waterdicht en ook nog eens met wol gevoerd, dus ook super lekker bij lagere temperaturen. Ze vallen wat kleiner, dus neem gerust een maatje groter.
Ook fijn voor als de herfst toeslaat: een mooie regenlaars. Ga jij voor de uni-variant van Bergstein, Gray Label of Liewood, of word je blij van de vrolijk gekleurde versie van Sticky Lemon?

En Fant boots

“Neem de En Fant thermoboots gerust een maatje groter”

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *