Blogs

5 summer must – haves

Als het weer heerlijke zomerse temperaturen bereikt, kom je er altijd achter dat de t-shirts, sandalen en korte broeken van je kleine nèt iets te klein zijn geworden. Dat wordt dus shoppen. Daarom zetten we de leukste zomer items voor je op een rijtje.

1. Fancy sportshort

Een sportshort is een echte must-have deze zomer. Het liefst van badstof, maar van lekkere joggingstof kan natuurlijk ook. De sportbroekjes zijn meestal wat korter en voor zowel jongens als meisjes hartstikke leuk.

Voor baby’s zijn bloomers (een kort, wijder luierbroekje) heel leuk. Je kunt een bloomer over een romper dragen of als finishing touch onder een jurkje.

2. Shiny Swimwear

Een goed badpak of zwembroek heb je natuurlijk ook nodig voor een lange, hete zomer. Je hebt in onze shop genoeg keuze: van UV werende shirts en shorts tot fancy bikini’s. Beach & Bandits is bekend om UV werende zwemkleding, welke een beschermingsfactor 50 heeft. Ook Liewood heeft UV swimwear, wat al vanaf 3 maanden gaat. Daarnaast vind je in de collecties van House of Jamie, Sproet & Sprout, Ammehoela, CarlijnQ en Gray Label de leukste shorts en badpakjes.

3. Perfecte sandalen

Blote voetjes in de zomer is het aller-fijnst. Wil je een echte leren sandaal, dan kies je het beste die van Angulus of Salt Water Sandals. Met de laatste kun je ook nog eens in (zout) water zonder de sandalen te beschadigen. Wil je échte waterschoentjes, dan zijn die van Liewood een aanrader. Neem deze wel een maatje groter (ze vallen nogal klein).

Salt Water Sandals

4. (G)een zonnetje op je koppie

In de zon wil je je kind(je) zo goed mogelijk beschermen. Voor de allerkleinsten begint dat al bij een zonnehoedje. Die van Liewood zijn er in heel veel kleurtjes en modelletjes en beginnen al bij 3 maanden.
Izipizi zonnebrillen zijn dé brillen als het gaat om oogbescherming. De UV gepolariseerde glazen garanderen een zonbescherming van 98%. Bij Kids Department vind je 5 verschillende groottes in heel veel kleurtjes.

5. Het leukste strandspeelgoed

Niks is lekkerder dan spelen met zand en water. Liewood heeft daar superleuk speelgoed voor. De siliconen emmers en schepjes zijn ideaal om mee te nemen op vakantie. Ze zijn ook in (gift) sets te koop, compleet met vormpjes.
Ook leuk: de opblaasbare zwembadjes, ijsvormpjes en strandponcho’s. Liewood has it all!

Liewood beachset

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *