tiny 1
Blogs,  Brand talk,  New in

Tiny Cottons presents: D.A.Y. Market

Vorig seizoen zagen we al wat veggies in collecties voorbijkomen. Tiny Cottons gaat komende winter helemaal voor food. Met het thema D.A.Y. (Distinguished Association of Yumminess) Market zet Tiny een collectie neer om het bewustzijn rondom (verantwoord) lekker en gezond eten te verhogen. Want food = fun.

Tiny Cottons 2

Het Manifest van Tiny Cottons

Om het belang van gezonde en verantwoorde voeding te benadrukken, heeft Tiny Cottons een ‘manifest’ opgesteld. Klinkt heel serieus, maar het komt in het kort neer op respect voor de oorsprong van voedsel, variatie, gezonde ingrediënten en vooral Yumminess. Want eten moet vooral leuk en lekker zijn.

Tiny Cottons 4

Een dag op de markt

Natuurlijk snappen we dat Tiny Cottons zijn inspiratie heeft gehaald uit de vele foodmarkten die Spanje rijk is. En dat zien we terug in de prachtige kleuren (pruimpaars, warm oranje, groen en mosterdgeel) en de toffe prints (bietjes, cranberry’s, pasta, cookies, kersen, broodjes en ga maar door).
Qua stoffen heeft Tiny gekozen voor veel variatie. We kennen allemaal de bekende katoenen jurken en prachtige sweaters, maar ook flanel, corduroy, badstof en merino- en fluffy wolsoorten komen aan bod.

Tiny Cottons 3

Wie is Lou Cranberry?

Voor de campagne zet Tiny Cottons een aantal karakters neer die luisteren naar de naam ‘Suzie Sweet-Cherry’ , ‘ Stephanie Beetroot’, ‘ Henry Break-Fast’, ‘ Emily Cabbage’ en ‘Lou Cranberry’. Elk typetje heeft een eigen voorkeur voor bepaalde kleuren en stoffen, waardoor met een paar items de meest geweldige combinaties geshowd worden. En echt, wij konden bij de inkoop moeilijk kiezen, vandaar dat we breed ingekocht hebben. Wat is deze collectie een inspiratiebron!

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *