Blogs

Lazy Days by Ammehoela

De nieuwe voorjaars- / zomercollectie van Ammehoela heeft de passende titel ‘Lazy Days’ gekregen. Een collectie vol fijne kleuren, toffe printjes en comfy items. De eerste drop zit vol kinderkleding die je nu al makkelijk kunt dragen: sweaters, joggers, jeans en blouses. Natuurlijk is de gouwe ouwe jaxx pants weer van de partij. In deze blog brengen we je vast wat inspiratie.

Ammehoela jurk
Dit is een echte mini-jurk, dus boven de knie. Wil je hem wat ruimer, bestel dan een maat groter.

Peace man…

Het woordje ‘Peace’ en het bijbehorende teken komt opvallend veel langs. En dat past natuurlijk wel een beetje in het sixties gevoel dat de ‘Lazy Days’ collectie van Ammehoela uitstraalt. Lekker chillen in comfy kinderkleding is the thing to do! En vooral: No worries man!

Ammehoela sweater
Let op: de sweaters vallen groot. Check de afmetingen op de site voor je bestelt.
Ammehoela t-shirt

Flower Power

Voor de meiden zijn er volop heerlijke items met roezeltjes, bloemetjes en gouden accentjes. Ook de flared broek is er weer. De bekende Liv is dit keer uitgevoerd in zandkleur, maar er is ook een toffe sixties flared jeans (echt wel één van de favorieten hier) en een flower-power broekje. In dezelfde print is er ook een vrolijke bloemetjes sweater.

Ammehoela sweater
Ammehoela blouse
Ammehoela giletje
Let op! Dit shirtje valt klein. Check de maten bij het item voor je bestelt.

Voor de koudere dagen

Ammehoela heeft dit keer ook toffe knits aan de collectie toegevoegd. De zandkleurige sweater en het roestkleurige vest zijn beiden unisex en van gebreid katoen, waardoor ze niet al te warm zijn.

Ook zijn er lekkere voorjaarsjasjes in army-groen en roestkleur. Niet waterdicht, maar wel lekker warm. En voorzien van uitvouwbare capuchon.

Ammehoela jas
De broeken van Ammehoela vallen ruim. Raadpleeg de maattabel voor je bestelt.
Ammehoela sweater
Deze sweater en short vallen ruim. Raadpleeg de maattabel bij de items voor je bestelt.
Ammehoela vest

Let op de maatvoering

Bij het inhangen van de collectie merkten wij dat sommige items anders vallen dan de standaard maten. De broeken en sweaters vallen bijvoorbeeld ruim, maar de blouses en t-shirts weer wat kleiner. Daarom hebben we alles voor je opgemeten en de afmetingen bij de items vermeld. Wij adviseren je eerst de maattabel te raadplegen voordat je bestelt.

Ammehoela jaxx

Ammehoela is voor iedereen

Naast de kids collectie heeft Ammehoela ook een aantal mommy en baby-items geproduceerd. Schattig voor de kleintjes zijn de blousjes met de bloomers en voor de jongens de broekjes en longsleeves met de luiaard. Ammehoela laat zich heel goed combineren met de collecties van Mingo en MarMar Copenhagen. Mocht je op zoek zijn naar een combi; in onze Instagram stories vind je heel veel tips!

Shop Ammehoela hier >>>

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *