Blogs,  Cool stuff inspiration

Shop the look: for boys only

Heb jij dat nou ook? Dat het voor jongens veel lastiger is een toffe set samen te stellen dan voor meisjes? Ja, er is voor meiden natuurlijk meer variatie, maar dat betekent niet dat alles voor jongens saai is. Deze week ging styliste Imane Abbassi op pad met een paar coole dudes voor een streetstyle shoot. P.S. als je op de foto’s klikt, kom je vanzelf bij de juiste merken.

Toffe jongensmerken

Repose AMS is beslist één van de stoerste merken in onze shop. Hun joggers zijn fenomenaal, perfecte pasvorm en kwaliteit. Ook de sweaters zijn lekker comfy en goed met de rest van de collectie te combineren. Maar ook andere merken zoals Play Up, Bonmot. Maed for Mini en Bobo Choses zijn te gek voor jongens!

repose ams jogger
Repose AMS sweater

Must have: hoodie

Een goede hoodie mag echt niet ontbreken in de kast van een stoere boy. Veel kinderen vinden het lekker warm aan hun nek. Maar zo’n hoodie is natuurlijk hartstikke handig. Draag je hem niet als sweater, dan kun je hem bij wat warmer weer als jas aan. En het staat ook nog eens super tof onder een spijkerjasje of een mooie bomber.

Helemaal het mannetje

Ben je die sporty look met jogger en sweater zat, kies dan eens voor een chino. Chino’s zijn helemaal hot. Doordat ze wat wijder vallen zitten ze comfortabel en sommigen zijn van joggingstof gemaakt, waardoor je zoon hem waarschijnlijk helemaal niet meer uit wil. Chino’s horen wat korter te vallen. Rol ‘m gerust op met toffe sokken en een stoere sneaker eronder!

chino repose ams
Deze chino is van Repose AMS, de longsleeve van MarMar Copenhagen en het jasje is van Mingo.
Het linker jongetje draagt een fijne ribchino van Maed for Mini met een hoodie van Play Up. Rechts een jeans van Maed for Mini en een longsleeve van Repose AMS.

Meer inspiratie nodig?

Heb je al wat inspiratie opgedaan? Voor meer setjes en info kun je terecht op onze Instagram pagina. Ook bij de producten zelf op onze website vind je foto’s met leuke combinatietips. Kom je er helemaal niet uit, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij maken graag sets voor je.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *